[q]
(5) 

tenis raketi ne alayim

aguen #1558168
selam duyuru, orta seviyeye kadar kursa gittim gecen sene. bu sene de giderim diyorum ama tenis partnerim istemeyecegi icin kursa gitmeyiz buyuk ihtimalle ayda 1-2 disarida oynariz kendimizce.

193 boyunda el olarak bir cift kurek tasiyan bir insanim. 1500e kadar cikarim ama gerek var mi bilmiyorum


 

decathlon'da satılan sanırım kendi markası artengo diye bir şey vardı. fena değil kalite olarak. çok sık kullanmayacaksanız alınabilir ama elbette wilson kadar uzun vadeli kullanım olmaz. alayım bulunsun uzun süre kullanırım kaliteye önem veririm dersen elbette wilson derim. ama yılda 10-15 kez anca kullanırım dersen decathlon'dan da bakabilirsin.

ezkaza

www.amazon.com.tr

geçen ay aldım. amazon ile yurtdışından geliyor. giriş seviyesi wilson ama bundle olarak çok iyi fiyat. hem de wilson.

calmdown

Hocam cok iyi duruyo fiyat da, arastirirken hicbir yerde bi data spec falan goremedim wilsonun kendi sitesinde bile yok :( Orta ileri seviyeler icin yeterli mi sizce?

aguen

Şimdi raket alırken 3 şeye dikkat ediyoruz: grip boyutu, raket ağırlığı, raket genişliği.

grip boyutu dert değil, grip bandıyla hallederseniz ama size L4/L5 lazım sanırım elleriniz büyükse. İnternette nasıl ölçeceğiniz ve gripte neye tekabül ettiği yazıyor.

raket ağırlığında ise size daha önce oynadığınız ve iyi hissettiren raket ışık tutacaktır. Vuruşunuz ne kadar kuvvetli vs. onları bilemediğimizden bi önceki raketinizin ağırlığına bakın. Giriş işin 260 gr-290 gr. önerilir ama seviye arttıkça raket ağırlığını arttırabilirsiniz oyun dengesine bağlı olarak.

Raket genişliğiniz de 18 inch olacak. Bi de kodrajsız almayın bi daha onunla kim uğraşacak çünkü.


Wilson'ın sitesinde sadece sezon raketleri oluyor, eski raketleri satmıyorlar. Raketi googlelayın, eğer model başka sitelerde satışa sunulmuşsa, burada detayları verilmişse muhtemelen orjinaldir.

uzaymakinesi

@calmdown attiginizi aldim tesekkurler. @uzaymakinesinin dedikleri ve internetteki arastirmam ikna etti beni denk gelen olursa fena durmuyor raket

aguen
1

mobil görünümden çık