Merhaba 19 mayıs haftası eşimle birlikte 3 gün denizliden gelip balıkesiri gezmek istiyoruz.
Ayvalık, Edremit, Manyas, Erdek ilçelerini gezmeyi planlıyoruz.
Konaklama için fiyat performans nereleri önerirsiniz? Merkezde konaklayıp bu ilçelere gidip gelelim mi? Yoksa ilçelerde mi konaklayalım?

Şeytan sofrası
Cunda adası
Küçükköy
Kazdağları
Şahinderesi kanyonu
Manyas kuş cenneti
Kirazlı manastırı
Avşa adası


Bu 3 gün için buraları gezmeyi planlıyoruz. 3 günde rahat gezebilir miyiz? Başka nerelere gidelim, görelim, yiyelim. Bu rota için ekstra tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim?
Teşekkür ederim.

 

Bence çok kısa; erdek'e uğramayın bile o halde; sadece ege tarafına ağırlık verin...erdek'te uludap pidecesi vardır müptelası çoktur, kredi kartı geçmiyordu en son; öneririm...
Kapıdağı da araç varsa turlamanızı öneriridim ama kaz dağları varken gereksiz...güney marmarayı es geçerek ege diyorum; avşaya bile çok gerek yok bence.iyi eğlenceler

gadlemler

@gadlemler hocam aracımız var. Teşekkür ederiz.

Pleiades

merkezde konaklayıp ilçelere gidip gelmek bir sürü zamanın boşa gitmesine sebep olur, örneğin merkezden ayvalık bile 130 km, bir balıkesirli olarak da merkezde yapılacak pek bir şey olmadığını hatta oldukça sıkılacağınızı söyleyebilirim :) avmleri, mağazaları denklemden çıkarınca geride sadece iki ana cadde kalıyor. birbirine yakın olan yerleri gruplayıp en yakın (ayvalık, akçay, edremit vs gibi) ilçede konaklamayı tercih ederdim.

hypathia

Avşa Erdek rotası gereksiz olmuş. Şeytan sofrası, ayvalık merkez, Altınoluk Akçay asos daha doğru bir yol olur

deer hunter

Sındırgı tarafına gidecekseniz caygören barajı etrafını gezebilirsiniz. Geçen bayramda bisiklet turu yaptık orada. Leylekler ve kazlar gelmiş, yüzlercesi ağaçlarda takılıyordu.

hasmetizm 2046
1

mobil görünümden çık