Neler dönüyor ben çok fransız kaldım araç uygun çünkü :(

www.sahibinden.com

Yabancıdan yabancıya olsa plakanın da yabancı olması gerekmez miydi?

MM plaka diye arattığımda bir şey çıkmıyor zaten aracın plakası da mm. Orada onu mu kast etmiş yoksa misafir araç kavramı diye bir şey buldum internette o tarz bir şey mi acaba?

 

:D araç uygun mu :D
prosedürü bilmiyorsanız bedava denir buna.

Yabancıya satılıyor bu araçlar. TC vatandaşı alamaz yani

kisa

altta ingilizce: alis, satis islemlerinden anlayanlar arasin demis. sanirim araplar icin yazmis. parali ama sistemi bilmeyen araplara sistemi, sureci aciklamaktan biktigi icin yazmis bence.

buenosdias

Yabancı uyruklulara tahsis edilen plaka (bkz: mm)

seven sisters

Mavi plaka araç, yurtdışı oturumu veya yabancı vatandaşlık olmadan alınamaz.

Northern Mariner

bu araclari turkiye'de yasayan bir yabanci ancak turkiye'de yasayan baska bir yabanciya satabiliyor. turk vatandaslarina satis yok ve bu araci sadece ruhsat sahibi ile birinci derecede yakini kullanabiliyor.

serseri marti

Hmm Hollanda'da yaşayan kuzenime aldırsam ben kullansam sıkıntı çıkarırlar yani?

Kuzenimin ama burada buraktı, geldiğinde biniyor, o yokken de ben biniyorum desem kurtarmaz sanırım.

ananiyimioguz

meali, sen türkiye'de yaşayan tc vatandaşı olarak bu paraya pert kayıtlı, kaza sonrası şasesi kaynakla tutturulmuş b segmenti renoya bineceksin, yabancılar aslanlar gibi porsche'a binecek. sen ilk kazada öleceksin, yabancıların belki burnu falan kanayacak.

Piyano piyano bacaksız

sorulara yanit:
kuzeniniz uzerine kayitli aracai kullanamazsiniz. 1. derece akraba olmali, ana baba baci kardes kari koca cocuk.

baska ulkede ikamet eden turk vatandaslarinin boyle bir hakki yok.

serseri marti
1

mobil görünümden çık