Yakın zamanda yapan var mı? Expatrio ve Fintibayı gördüm.

Swift ile aktarınca hemen para hemen hesaba geçiyor mu?

Bir de Swift'i Türkiye'de hangi bankadan başlattınız?

Daha önce Yapı Kredi'den ufak bir miktar aktarmaya çalışmıştım ama bir türlü karşı tarafa geçmemişti ondan sormak istedim.

 

Ben bu yaz akbank'la sorunsuz gönderdim. Ne kadar sürede gecti emin degilim ama uzun sürmemisti.

chihirovekohaku

Wise olmuyor mu?

kobuzchu kiz

hangi bankaya kullandiginiz önemli. uluslararasi bir para transferi yaptiginizda (diyelim ki yapikredi), o para sizin gönderdiğiniz bankaya degil yapikredinin anlaşmalı olduğu bankaya, oradan onun anlaşmalı olduğu bankaya, oradan da istediğiniz bankaya gider. bu silsile ne kadar kısa olursa para transferi o kadar hızlı olur. bu sebeple garanti ya da teb gibi uluslararasi bankaların türkiye şubelerini kullanmanız ya da yurtdisinda çok şubesi bulunan ziraat ya da isbankasini tercih etmenizi öneririm.

tadellesever

Geçen hafta YapıKredi ile yaptık aynı akşam geçti.

Fakat seçim yaptırıyor aynı gün mü gitsin, 1-2 gün valörlü mü gitsin vs. seçiyorsun ona göre ücret çıkıyor.(standart olarak 2 gün sonra giden çıkmıştı bana) Öğlene kadar yapıp aynı gün gitsini seçersen özellikle ABD'ye falan aynı gün veya hemen bi sonraki gün gitmiş oluyor çünkü buradan para çıktığında orada bankalar açılmamış oluyor vs.

Sen mesela öğlen 2'den sonra gönderip aynı gün gitsin desen bile öbür güne kalıyor olabilir. O tür şeylere dikkat etmek lazım.

nhk ni youkosu
1

mobil görünümden çık