Ekside enrtryleri okurken çok sık karşılaşıyorum. Ne kadar yavaş okursam okuyayım oy veremiyorum. Sürekli bu uyarıyı veriyor. Nasıl aşarız?




 

"Seri eksi oy veren terbiyesiz" olmamak için sistemin aldığı bir tedbir, nasıl aşılır bilmiyorum muhtemelen aşamazsın.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

@kaleci Dikkat edersen 'Seri eksi veremiyorum.' demedim. Normal okuma hızıyla bir entryi okuyorum, akabinde oy vermek istediğimde hep bu gıcık uyarıyı alıyorum dedim. Dikkat pls.

Hızlı yavaş fark etmiyor. Bir tek bana mı oluyor?

mekaniker

Senin normal okuma hızın belki de sözlüğe göre normal okuma hızı değildir ya da sürekli oy veriyorsan sistem böyle algılıyor olabilir hızına bakmadan. Ben şimdi merak edip denedim 4. oydan sonra çıktı bu uyarı.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Bazen sayfayı bir süre açık bırakıp yeniden denediğimde de aynı uyarıyı veriyor. Algoritmada bir sıkıntı var ama ne?
Çok güzel yazmış helal olsun veya zırvalamış deyip oy verememek... Anlayamazsınız (:

mekaniker

Valla hocam ben biraz denedim şimdi, yani hem şükela hem de eksi oy vererek normal okuma hızıyla oy kullandım biraz aralık bırakarak her ikisinde de 10 oy falan kullandım bi sıkıntı çıkmadı, sonra sadece "seri" olarak oy kullandım o zaman 3-4 oy kullanımından sonra uyarı verdi.

Not: Bilim uğruna eksi oy verdiğim kullanıcılardan özür dilerim. Gerçi kendileri "çıkar telefonunu göster" klanına mensup kullanıcılardandı ama etik olarak doğru bulmadığım için bu davranışımı, özür dilerim.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Aynı sorun bende de oluyor. Daha okuduğum ilk entry'de bile "çok hızlı oyladınız" uyarısı alıyorum. Ben sözlük kapalıyken operayla bağlandığımda oluyordu. VPN'e bağlamıştım sorunu ama hala devam ediyor.

Jazz
1

mobil görünümden çık