er kişisi olarak kız arkadaşıma hayatımda ilk kez oral seks yaptım. yaklaşık 20-30 dk sürdü.
hijyen olarak hiçbir sorun yoktu ama bu işlemin bulaşıcı hastalıklar özelinde çok riskli olabileceğini biliyorum. ikimizde tek eşliyiz. bu konuda tereddüt yok ama sonuçta gün içinde bir çok umumi wcleri kullanırız sonuç itibariyle. bu sebeple benzer endişelerden dolayı bu yaşıma kadar hiç yapmamıştım. şimdi biraz evham yaptım. içimi rahatlatması için yapmam gereken bir test vs var mı acaba? genital bölgesinden biraz uzak bir konumda küçük bir sivilce çıkmıştı böyle ergenlik sivilcesi gibi beyaz uçlu. aklıma kötü bir şey gelmiyor ama ben biraz paranoyaya bağladım sanırım bu durumu.



 

Evham yapma, eğer sevgilin çok eşli değilse, tek gecelik ilişkiler yaşamıyorsa "böyle bir risk yok" desek yanılmış olmayız.

Düşük bir ihtimal, riskli bir hpv türü taşıyorsa bulaşma olabilir.

John Bloor

hocam madem bu kadar sevgili saygılı güzel bir ilişkiniz var, bir hastaneden enfeksiyon hastalıkları bölümünde sti/cybu taraması yaptırın ikiniz de

yaşlarınız tutuyorsa da hpv aşısına başlayın yine ikiniz de

freebird5406_2

erkeklerde belirti yoksa hpv testi yapılmıyor.
hpv dna testi var ama o da pahalı ve gereksiz.
diğer cinsel hastalıklara baktırabilirsin.
ama sıkıntı olmaz.

jelly bear

Herhangi bir sorun olmaz merak etme.

cemallamec

Milyonda bir ihtimal.

yalniz kizkulesi

oyna devam.

nuisance
1

mobil görünümden çık