Babam bir sene önce prostat kanseri nedeniyle prostat ameliyatı oldu.
Annemin tiroid ve bademcik ameliyatı geçmişi var.

Tamamlayıcı sigorta yaptırmak mantıklı olur mu? örneğin babamın rutin psa testini ve annemin tiroid kontrol testleri karşılamayacak bildiğim kadarıyla, ama ilerde çıkabilecek başka hastalıklarını da bunlara ilişkilendirip karşılamamazlık yaparlar mı? yani yaptırmaya değer mi?

Bu soruyla bağlantılı olarak; bende sağlık sigortası yaptırmayı düşünüyorum. Babamla anneme sigorta yaptırıp ameliyat geçmişini sisteme girince aynı sigorta firması ikisinin hastalığını kalıtsal deyip bana yüksek teklif verirler mi?

Son soru: 2-3 yıl önce hiç bir şikayetim yokken dahiliye bölümüne gidip bir kan değerlerine baktırayım dedim. Doktorla görüştüm ama bi işim çıktı sonra kan vermeden hastaneden ayrılmıştım. Şimdi enabızdan bakınca o gün ki işlemde Anemi,tanımlanmamış ibaresi var, kan tahlili falan yok. Bu sigorta açısından ilerde sorun olur mu?

 

mevcut ya da geçmiş hastalıklar karşılanmaz.
yeniler karşılanır.

jelly bear

Maddi olarak yeterliligin varsa ozellikle anne babaya yaptir derim. Teklif verirken sigortaci hastaliga falan bakmadim Guncel hastaliklarini Nippon sigorta karsiliyordu. Onu arastirabilirsin. 1,5 sene once gunceldi bunlar.

unabomber
1

mobil görünümden çık