Şirketimin verdiği alışveriş çekini kullanayım diyorum, modeller arasında bunlar hoşuma gitti. Sizce hangisi güzel?

1. www.blacknoble.com
2. www.blacknoble.com
3. www.blacknoble.com
4. www.blacknoble.com

 

1. tercihim BERNARD Erkek Kolej Yeşil Kürklü Deri Ceket
2. tercihim FELIX Bordo Süet Gömlek Ceket

olurdu..

CEDRIC Spor Trikolu Lacivert Süet Ceket buna sakın o parayı verme aga cuma çıkışı cami önünde 100 liraya satılan şeylere benziyor. o paraya yazık.
SAMUEL Siyah Süet Deri Ceket bu da Trendyol'da, Instagram'da butik açan ergenlerin sattığı ürünlerden. 100lerce adamda görürsün aynısı.

wertyu

Yorumlarınız ile düşüncelerimi ifade etmişsiniz, teşekkürler. Bir tane kalın ceket, bir tane de ince gömlek tarzı ceket almak istiyordum. Bunları beğenmiştim ben de.

french lover

Hiçbirini beğenmedim ama 2'deki ceketi alırdım. Tarz zevk meselesi. Ben önde cep sevmem. Cep olanları direkt eledim. 1'deki Türkiye'de yaşıyorsan çok kalın. İlkbaharda sonbaharda terletebilir. Ama 2'dekini ilkbaharda sonbaharda giyebilirsin. 3'te bir biçimsizlik var. Gömlek ile ceket arasında kalmış.

dissendium

Ben de beğenmedim, ama çek olduğu için 2

fakat

1 aşırı güzel. 2nin aynısı zarada vardı 900tl falan ve manşetleri düzdü lastikli
değil o yuzden parasına değmez göründü. belki siyah süet olabilir ama süet ceket o kadar güzel bi şey değil. çünkü güneşli ama hafif serin, bahar havasında giyilecek fakat süet çok kış kış bi hava katacak. yani incesi icin daha pamuklu bi model bakabilirsiniz

ala09
1

mobil görünümden çık