Çay içmek istemiyorum artık. Diyet yaptığım için bira tüketmiyorum. Kahve ve bitki çaylarını 1 kupadan fazla içemiyorum. Akşamdan gece yatana kadar sürekli yudumlayacağım, aşağı yukarı 3-4 kupa içebileceğim bir içecek arayışındayım. (Su zaten içiyorum) Birkaç kupa içebileceğim ve dokunmayacak bitki çayları var mıdır? Ne içeyim?




 

Ihlamur

ruhen hastayim ben

Deneme yapabilirsiniz aslında aktardan kuşburnu, tarçın, zencefil kaynatılacak kök, ıhlamur, adaçayı, hatmi çiçeği gibi demlenecek şeyler, ayrıca mevsim meyvelerini karıştıra karıştıra deneyebilirsiniz elmadır ayvadır biraz doğrayıp.

Geçen gün mesela taze kuşburnu, tarçın, karanfil, az zencefil ve ayva dilimi kaynattım az soğuyunca çok az ıhlamur koydum epey güzeldi 2 dev kupa içtim.

Adaçayı falan abardığında sıkıntı yapabiliyo biraz araştırmak lazım bitkilerine göre.

hedep

Sınırsız içilebilen bir bitki çayı yok diye biliyorum.
İki kupa ıhlamur, bir şişe soda, limonlu soğuk su gibi kombinasyon yapılabilir.

pro9it9is9

Bu ara iki gecede bir kahve içiyorum. Onun dışında kefir ve maden suyu arasında gidip geliyorum.

Amaranta ursula

neden cay degil ya? ben canim sikildiginda cay yapar icerim bilgisayarda takilirken.

5 bardak degil ama limonlu sicak su icebilirsiniz. onu da severim ben. disleriniz gicirdiyor biraz ama olsun. limonu az olursa 5 bardak da icilebilir belki

supergirl

Şalgam
Orgazmik bir içecek valla

etna

tarif: portakal, limon, tat vermese de elma, tarçın, karanfil, hibiskus, biraz şeker. bunu kaynatıp suyunu içiyorum normalde bu tarifi şarapla yapıyordum şarap pahalı diye suyla yapmaya başladım. eğer suyu fazla kaçmazsa çok güzel kış çayı oluyor

ala09

limonlu su

king lizard

su ya da limonlu soda

abi bi dizi buldum on numara

hiçbir şey niye mideni yorcan. 9 dan sonra fınısh.

sanemz
1

mobil görünümden çık