
hepsini çekmemiştir. bir kısmını nakit avans çekmiştir. limiti yok. 5 milyonluk kartın varsa 1 milyonu rahat çekersin. ama 12 ay taksit.
karta/müşteriye göre değişir.
yapıkredide kart limitimin tamamını nakit avans çekebilirken, akbankta %20sini çekebiliyorum. bu de müşteriye bankaya göre değişiyor.


Ticaret yapan biri için normal, tabi uzun süredir bankalarla haşır neşir olan bir tüccar için normal. 1-2 sene önce başlayan için normal değil.
Sözlükte okuduysan sallayan çok evet, ama doğruluk payı da var. Hangi yıldı hatırlamıyorum ama söylemesi ayıp kredi kartlarımın sadece bir tanesiyle tek çekim yapıp sıfır Yamaha Fazer 8 almıştım gaza gelip :)


Hepsi değildir, olabilir de. Adamın kart limitine ve ayda ödeyebileceği tutara göre değişir.
Ben de kredi alacağıma kredi kartının limitini artırır 1.36'nın keyfine bakarım dedim. 1 milyon civarı arabanın yaklaşık 5'te birini o şekilde ödemeyi planlıyorum.


benim milyon üstü. işbank
limiti yoktur. aziz yıldırım'ın arda turan'ı tek çekim yaparım dediğini hatırlatayım :)
