Makedonya çok uygun 40bin euro gibi bir rakama oturum izni veriyor. Sizce Makedonyada yaşanır mı ? küçük bir kızım var ve herkes gibi ülkenin gidişatından korkuyoruz. Almanya vs de düşünüyoruz ama ev alarak oturum izni daha pratik gibi ama heryer yapmıyor yapsa da çok yüksek rakamlar. Türkiyede bir evimiz var 5 milyon kadar ediyor. Bir yerlerden 3-4 milyona ev alıp kaçalım buralardan diyoruz. her türlü yorum pls değer mi kaçmaya kaçılırsa nerelere kaçılır napılır.




 

Göç etmek istiyorsan şu listede Türkiye'nin üzerinde olan bir ülke düşün.
Aksi durum hüsranla sonuçlanır.

tr.wikipedia.org

Mirket

makedonya türkiye kadar gelişmiş değil ancak huzurludur en azından. ayrıca schengene vizesiz girebiliyorlar. herkes ister alman veya abd vatandaşlığını ama imkanlar dahilinde kötü değil.

karadağ düşündünüz mü? ab üyesi olacak.

paintov

@paintov bir ara çok populerdi karadağ araştırmadım ama. bakayım ona da. ev alınca oturma izni veren ülkeler listelerine baktım karadağ yok sıralamada.

hobarey

bence yaşamaktan çok yatırım gibi düşünmeli. ne için? ab vatandaşlığı için. bunun için de, zamanla, oturma izninden vatandaşlığa dönme hakkı veren ülkeleri tercih etmenizi tavsiye ederim.

bu arada, karadağ ve makedonya arasında ab üyeliği anlamında farklılık yok. ikisi de aday ülke. ve gerçeği söylemek gerekirse, bu ülkelerin (batı balkanlar) ab üyesi olması asgari 10 yılı alacak gibi. planınızı ona göre yapın derim.

kojonotsuki

Makedonya beğenmediğiniz Türkiye'nin 40 yıl gerisinde gittim gördüm kaldım.

deepex

makedonya'da sikintidan ne yapacagini sasirirsiniz. kirsal, gelismemis bir ulke. tamam sinir stres azdir da her sey bu mu? uskup disinda sehir yok o da ufacik bir yer.

antikadimag

türkiye gibi bir ülkenin gidişatından korkan birinin daha iyi bir ülkeye gitmesi gerekmez mi? makedonya, karadağ, vs hepsi mafyanın kol gezdiği, fakir, huzursuz ve gelişmemiş ülkeler. bir yerlere kaçalım kafasına girmeden önce biraz dünyayı gezmeniz lazım bence.

roket adam

18 ülke gördüm ama gördüklerime gidemiyorum maalesef :) gezdim yani biraz ama makedonyayı görmedim. ikna oldum şuan. sadece makedonya sormamıştım zaten o örnekti sadece onun gibi başka alternatiflerde olabilir.

hobarey
1

mobil görünümden çık