Merhaba. Telefonum ıphone 7 plus. Evet ölmesi çok normal ama yinede henüz telefon almak istemiyorum. Kameraya girdiğimde donma var. Çekme yerine basıyorum ama fotoğraf çekmiyor, videoya geçince donuyor yine video çekmiyor dakika 0’da başlamıyor. Ama instadan resim çekebiliyorum. Diğer sorun kulaklık yokken aramada ses yok dııt sesi vs, ama kulakla konuşma yapabiliyorum. Sorun neyden kaynaklı olabilir? Yaptırmak için İstanbul içi güvenilir bir yer var mıdır?




 

kamera takilmasi yazilimsal gibi gorunuyor. cunku donanimsal olsaydi instagram da calismazdi. fabrika ayarlarina geri yukleme yapmayi deneyebilirsiniz. yedeginizi yeniden kurmayin eger mumkunse (icloud fotograflar kalabilir)

ses gelmiyor dediginiz telefonu kulaginiza goturdugunuzdeki kisim degil mi? o halde ahize bozuk buyuk ihtimalle. whatsapp ses kaydi atin ve onu oradan dinlemeye calisin bakalim geliyor mu (telefonu kulaginiza goturunce otomatik olarak sesi oraya verir)

eger ses gelmiyorsa o zaman bozuk demektir. ekran degisimiyle duzelir bu sorun cunku ahize ekrana yapisik.

supergirl

Dün sıfırlama yaptım. Arama düzeldi, fotoğraf çekme düzeldi ama sabah tekrar fotoğraf da sorun yaşadım. Watsapp ses kaydı atılmıyor. Bir ara ses entegresi de gidiyordu şu an yok ama belli olmuyor.

beyaban
1

mobil görünümden çık