2010'ların başı tarihli olması lazım ama 2007-2017 arası diyelim daha garanti olsun. bir komedi filmiydi, hatta yanlış hatırlanamıyorsam mockumentary tarzında bundan çok emin değilim ama böyle kalmış aklımda. ve bulunamayan bir film yani şu anda izleme şansı yok (en azından en son araştırdığımda öyleydi). ekşi'de hakkında birkaç sayfa entry var ama keşke izleyebilsek tarzında zamanında fırsatını bulup izleyebilenlerin çok sevdiği ve sonrasında bulunamamasıyla internette bir mite dönüşmüş bir film çünkü. bu bilgiden de çok emin değilim ama adı yanlış hatırlamıyorsam harflerden oluşuyordu bir kısatlmayı temsil ediyordu yani S.O.S gibi ya da G.D.O gibi (gdo karakedi değil tabi). neydi bu filmin adı?

not: emin olduğum şeyler komedi olması, 21. yy filmi olması, hakkında iyi yorumlar olması ve internette bir kaydının bulunamaması. diğer bilgilerde yanılıyor olabilirim.


 

buldum. O.H.A: Oflu Hoca'yı Aramak. ve geçen yıl youtube'a yüklemiş yapımcısı artık izlenebiliyor yani. neyse soruyu görüp de cevabı merak eden varsa diye silmiyorum soruyu.

semaforo de medianoche
1

mobil görünümden çık