Farklı bir şehirden araç alıyorsanız plaka değiştirmeye gerek duyuyor musunuz? Avantajları veya dezavantajları nelerdir? teşekkürler




 

özel plaka almıyorsanız belli harfler rakamlar vs. gerek yok. aracın hasar geçmişini göstermesi açısından da kolaylık sağlar. gerek de yok bence ayrıca. çok abzürt bir plaka değilse kalsın bence.

erty_ksk

değiştiririm. memleketimin plakasını taşımayı seviyorum.

jelly bear

dertli yerlerin plakası ise her türlü değiştirin. mesela izmir'de oturup konya ve ötesi plakalı bir araçla gezerseniz çevirmelere daha çok girersiniz. otuz yıldır tecrübeyle sabittir.

alperz

değiştirmedim 06 kaldı, iyi oldu herkes yol veriyor bu kesin kötü şofördür diye :)

tiny penny

izmir plakalı öyle pek modifiyeci tayfanın sevmediği, düz bir araç aldım, değiştirmedim. iyi kötü şoför muamelesi açısından pek fark etmedi ya da ben bir dezavantaj fark etmedim, 4-5 yıldır istanbul'da kullanıyorum.
ama küçük yerde araç ne kadar sakin de olsa plaka başka bir büyükşehire ait olunca çevirmelerde daha çok durduruluyor, şimdiye kadar tecrübem bu yönde.

gkhncnzdgn

35 plakalı araç almıştım "izmir güzeli" dedim, kaldı.

baldan kaymak

geçenlerde 3 araba tekirdağ'da bir yere gidiyorduk, öndeki 34 çevirmeye girdi, ben 59 geçtim, arkadaki 06 yine çevirmeye girdi :)

delidir yakalayin

Kendi sehrinizin girişinde- çıkışında çok durdurulmak dışında pek bir dezavantajı yok bence

olaylar olaylar
1

mobil görünümden çık