İsmi lazım değil sevmediğiniz ve sevilmeyen bir oluşumdan alanınız ile ilgili iş teklifi gelse piyasadaki saatlik ücretinizin neredeyse 3 katını verseler umursamayıp çalışır mısınız?

Ekleme: İş değişikliği değil, ek ama düzenli bir iş saatlik ücret. Buradan gelecek para çok da önemli değil.


 

Buradan gelecek para çok da önemli değil dediğiniz için, ve ek iş olduğuniçin ben kabuk etmezdim.

gadlemler

Ekleme olarak yazdığınız ilk cümleden dolayı "çalışırdım" diyecektim. Sonuçta herhangi bir iş değişikliği yapmıyorsunuz. Ancak yine ekleme olarak yazdığınız ikinci cümleden dolayı "çalışmazdım" diyorum. Belli ki gelecek paraya ihtiyacınız yok. Sizin de, insanların da sevmediği bir oluşumda yer almanız şu şartlarda haliyle doğru olmaz.

zaman ilac degil insanlar unutkan

Hayatımı idame ettirmek için çok gerekli bir iş olmadığından kabul etmem ama aksi bir durum olsaydı kabul ederdim.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Etmezdim. Etmedim de.

msb

Oluşum değil de yapacağım işi seviyorsam ederdim

ikikerekac

Tanıdıklar hep parasına bakıp bu işi kabul etmemi, enayi olduğumu söylediler. Buradan tersi düşünceler okuyunca rahatladım. Çünkü ben de olumsuz bakıyordum, teşekkürler

ruhen hastayim ben

çalışırım. çalıştım, arkadaşım aracılığıyla "hazetmediğim" tayfanın işini yaptım. (ben tabi fatura karşılığı çalışıyordum, o yüzden neredeyse yüzyüze bile görüşmem gerekmedi)

tchuck

ben kabul ederdim sanirim. zaten "para benim icin onemli degil" kafasinda olsam ilk iste de calismazdim.

hot potato

sevilmeyen oluşum telefon operatörü, eski bakanın restoranı, et/süt markası gibi arada bişeyse yaparım. Bariz dezenformasyon yapan haber kanalı gibi bişeyse yapmam.

nhk ni youkosu

Sevmeme dereceme bağlı olurdu. Bazen iyi ya da anlaşılabilecek insanlar kötü yerlerde olabiliyorlar. Örneğin bu işi alırsanız siz orada olacaksınız. Kendinizle anlaşabilirsiniz sanırım?

Ama bazı oluşumlar var görünce bile tüylerim diken diken oluyor, orada komple kendi ekibimi kurmama izin verseler dahi gitmem.

akhenaten
1

mobil görünümden çık