bu bölgelerde kiralık ev arayışımız var. hatta depremden önce karar vermiştik ama bu kadar acele etmiyorduk, şimdi sorun şu.

ciddi (30k ve üzeri) pahalı ev tutmadıkça giderek ev tutmak imkansıza yakınsıyor. geçen hafta 17.5k anlaştığımız ev başkasına verildi, 19k olan benzer daireye yetişemedik, şimdi 21k altında kimse kapıyı açmıyor, o da yetmiyor 21k tamam diyoruz. ertesi gün 23 verdiler tuttular deniyor. fiyatlar yetişemediğimiz bir hızda yükseliyor.

sahibinden ve hürriyet emlağa bakıyoruz, gittiğimiz yeni apartmanların yöneticisine veya apartman görevlisine ulaşıp biraz sohbet edip telefon bırakıyoruz başka kiralık olursa diye.

1-2 ay beklemek mantıklı mı diyeceğim, bence bu sürede o evler 26-28 bandına kadar çıkacak. böyle bir sarmal içine girdik çıkamıyoruz.

 

Maalesef öyle o ve benzer bölgede deprem sonrası kiralık ev arzı cok az. O bolgede inatciysaniz bir an önce tutmak en iyisi.

Mcfly

hocam tüm istanbul’un yaşamak istediği bir bölge sonuçta. 18-19’a buluyorsanız da binanın yaşına falan baktırın derim fiyat iyi geldi gözüme. 1. derece deprem bölgesi olduğu için eski evlerde oturmayın sakın o tarafta.

roket adam

Vay be Erenköy kazasker tarafında 750 liraya 3+1 evde oturuyordum öğrenciyken 2015 yılında:)

fakat
1

mobil görünümden çık