Herkese Selamlar ?

Aşağıdaki linkte bulunan kurslardan bir tanesini ücretsiz alabilme hakkına sahibim, mesleğim ile ilgili herhangi bir kurs bulunmuyor kurslar arasında, istediğim alaylı yoldan öğrenemeyeceğim ( yazılım, oyun tasarımı vsvs) gibi alanlar haricinde bir kursa yazılmak, e birazda kolumda altın bilezik olsun dışarıdan freelance iş alayım danışmanlık vereyim kafasındayım. Br kurs ile bunların hemen olmayacağının da farkındayım.

Bu noktada SAP ERP Eğitimlerini al dedi bir arkadaşım, SAP VE ERP'nin S sini ve E sini bile bilmem sektörümde de hiç alakası yok ama dediğim gibi sektörle alakası olsun istemiyorum zaten. Siz ne tavsiye edersiniz ?

SAP ve ERP den devam mı yoksa şuna una bak oradan da para kazanabilirsin dediğiniz kurslar var mı ?

akademi.bilgeadam.com

Cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim

 

python al geç derim. cahil gibi konuşmak istemem ama o dediğin programlar büyük oranda öyle bileni uçuracak şeyler değil. genellikle yardımcı ve ikincil programlar. product lifecycle management falan filan.

bohr atom modeli

Bu kurslardan bir şey çıkmaz açıkçası. Daha ileri seviyeleri youtubeda var. Bunlar çok basic. Yazılım dersen .net ya da java kursundan birini alabilirsin ama giriş seviyesinden ileri götürür mü bilemem.

Unde bach canim

Görüşleriniz için teşekkür ederim, ben de cahil gibi konuşmak istemem ama yazılım dillerini herhangi bir eğitim almadan da öğrenebilirim kanısındayım ( yazılımcı arkadaşlar çarmıha germesin lütfen)

Bunun yerine kendi kendime öğrenemeyeceğim kurslara niyetim var

ebeş

Ne niyetle öğrenmek istediğinize bağlı.

Yani yeni bir meslek öğreneyim, para kazanayım derdiniz varsa başka,
İşte işe yarasın diyorsanız başka,
Meraksa başka...

sap ileri modülleri iyi bilirseniz epey işinize yarayabilir. Hatta para bile kazandırabilir. Diğerlerini dediğiniz gibi herhangi bir platformdan da giriş seviyesinde öğrenebilirsiniz.

Bence burada önemli olan sizin hangisine merakınız olduğu.

Bu arada after effects motion design falan da öğrenilebilir, esas niyetiniz para kazanmaksa after effects için çok iş alabilirsiniz.

anten
1

mobil görünümden çık