ablam bu alandan mezun oldu 2021 yazında. alanında iyi okullardan biri olan ankara üniversite'sinden iyi bir ortalamayla mezun oldu hem de. eskiden son sınıfta falan formasyon alınabiliyomuş ablam okurken o da kalkmış sanırım formasyon da alamadı. şimdi özel etüt merkezlerinde falan kölelik parasına part time özel ders vermek dışında bir şey yapamıyor. çok umutsuz hissediyor kendini ve üzüyor beni de. şu işleri araştırsın, şunlara başvursun vs. dediğiniz ne olabilir bu alandan mezun dili çok iyi birisi için?




 

THY ilanlarına bakabilir kabin memurluğu için. Şirketlerin dış ticaret, satış bölümlerine başvuru yapabilir. Bankalara, hastanelere çağrı merkezi için başvurabilir. Ama sadece dille biraz zor. İş öğrenmesi gerekiyor.

dissendium

Aynı durum bendede var seramik ve cam okudum formasyon yok şu an işsizim ve kafayı yicem.

aretwoane

Hocam formasyon denen ucube şeyin kaldırılması zaten gerekliydi. Öğretmenlik sadece eğitim fakültesi mezunları için geçerli olmalı, onun dışında alakasız bölümlerden çıkanlar bir kurs süresi bile etmeyen bir sürecin sonunda eğitim çıkışlılara denk haklara kavuşuyor, e öğretmenlik mezunlarının günahı ne.

Ablan bence İngilizce öğretmeni olmak için tekrar üniversite sınavına hazırlansın.

Avoiding The Puddle

hazırlık hocası olmayı deneyebilir, pek de seçenek yok aslında. zor durum.

Erestor

Simultane çeviri yapabilir bazı etkinlik ve organizsayolarda.

Amaranta ursula

@avodingthepuddle benim tartıştığım formasyonun diğer bölümlerde olması haklıydı veya haklı değildi kısmı mı sence? girerken vardı sonra kalktı bu yüzden mağduriyet yaşadı. baştan bilseydi dtcf ingiliz dili edebiyatına gireceğine bi alt seviyede okula gider ingilizce öğretmenliği okurdu. kendi şahsi hırslarınızla burada zor durumda yardıma ihtiyacı olan insanlara yaklaşmayın lütfen. 36 yaşında kadın ilkokula başlasın istiyosan baştan. bu mu yani şu soruya verilecek cevap allah aşkına.

semaforo de medianoche

üzgünüm ama dtcf iyi bir okul değil malesef o çok eskidendi. akıcı ingilizce konuşabiliyorsa stkları ab projelerini falan kovalasın ama yaşı büyük ve hiç iş deneyimi yoksa işi zor.

theseachange

1991 İngiliz dili ve edebiyatı mezunuyum. Yıllardır simültane çevirmenlik yapıyorum, yatkınlığı ve isteği varsa düşünebilir. Simultaneye "cesaret" edememe olabilir bazen, ardıl çeviri ve/veya yazılı çeviri de düşünebilir, yine yatkınlığı ve isteği varsa.

cedilla

Okutmanlik.

halk
1

mobil görünümden çık