Selamlar,

linkedin'de iş arıyorum motion designer/video editor olarak(open to work olarak görünüyor profilimde). bazen ben iş ilanlarına başvuruyorum, bazen şirketler bana mesaj atıyorlar. ancak yurt dışı kaynaklı iş ilanları görünmüyor ya da yurtdışından ik cılar mesaj atmıyorlar. bunun bir ayarı, filtresi vs var mıdır? teşekürler


 

lokasyonu baska ulke yapmaniz gerekir

65 derece

is arama kismini 'worldwide' yazarak arayabiliyorsunuz, bunu mu kast ettiniz bilmiyorum. ayrica hybrid/remote/on-site secenekleri var.

kassiopeia

@kassiopeia

"Worldwide" seçeneğini demiden beri arıyorum ama bulamadım. tam olarak hangi kısımda acaba?

birsorusorayim

iş arama kısmında location yerine yazacaksınız worldwide diye. normalde turkey ya da istanbul vs yazan yere yani.

pide

pide +1

aynen o sekilde, turkce kullaniliyorsa belki her yer filan gibi bir arama vardir. ingilizce kullaniyorum ben, worldwide yazinda asagida zaten hani illerin ilk iki harfini yazinca cikar secersiniz ya, onun gibi cikiyor mutlaka.

kassiopeia

@kassiopeia

O kısıma worldwide yazıyorum ama kabul etmiyor. www.hizliresim.com

birsorusorayim

dünya çapında yazmayı dener misiniz bir de? türkçe linkedinde böyle geçiyordu.

pide

@pide

www.hizliresim.com

onu da kabul etmedi ama sizin bahsettiğiniz yer ana safyada sanırım başka bir arkadaşın mesajında gönderdiği screen shotta öyle görünüyor. bende anasayfada konum girilecek kısım da çıkmıyor. bu girmeye çalıştığım yer ayarlar ksımında.

birsorusorayim

yok hocam anasayfada değil, yukarıda çanta simgesi var ya iş ilanları yazıyor ona tıklayın. teknosafari.net şu şekilde bi sayfa açılacak, burda fatih istanbul yazan yere yazacaksınız, dünya çapında ya da worldwide diye.

pide

@pide

www.hizliresim.com

ona tıklayınca da böyle çıkıyor bende. konum girilecek bir yer bulamadığm.

birsorusorayim

heh orda üstte unvan ya da şirket ara denen yere tıklayınca yanında yeni bir alan açılacak konum aramak için. epeydir sıfırdan bu sayfayı açmadığımdan eksik anlatmışım kusura bakmayın, benim aramalar kayıtlı çünkü hep.

pide

Heh tamam oldu. ya bu linkedinin saçmalığıymış:N) teşekürler

birsorusorayim
1

mobil görünümden çık