senelerdir yapılacaklar listemin tepesinde kart oyunlarını öğrenmek ama hiç girişemedim. işin içindeki matematik, hesap işleri ilgimi çekiyor. daha önce başlayayım diye eve briç kitapları bile almıştım ama zor geldi bıraktım.

yarın bi gün arkadaş ortamında kart oynanırsa yabancı kalmamak için ne öğreneyim, nerden öğreneyim, nasıl öğreneyim? tavsiye web sitesi, video kanalı, mobil app vs varsa almak isterim.


 

poker

marlonbranda

abi biliyorum hoşuna giden bir cevap olmayacak ama en temizi arkadaş ortamında "öğretin ulan!" diyerek girişmek. her arkadaş grubu, oyuna dahil edebileceği ekstra üye için mutlu olur. o yüzden mırın kırın etmelerine bakma. bu belki biraz da zeka ve yönelim meselesidir, bilmiyorum ama ben teorik olarak ASLA kart oyunlarını öğrenemiyorum. yani sen bana batağı istersen 100 kere anlat. anlamam. mümkün değil. iki el oynandığında anlıyorum ama.

kart oyunları zaten doğaları gereği arkadaş ortamında keyifli vakit geçirmek için oynanan, çok derinliği olmayan oyunlar çoğunlukla. oynayanların arasına dal. çok çabuk öğrenirsin.

mark greg sputnik
1

mobil görünümden çık