merhaba, elimde led bir tabela var. bunun kablosuna anahtar gibi bir şey takıp istediğim zaman fişteyken açıp kapatabilmek istiyorum. şu anda yalnozca fişe taktığımda direkt çalışıyor ve ışık veriyor. hep fişte olsun ve istediğimde anahtardan açıp kapatayım gibi bir düşüncem var.

ne yapmalıyım? bu parçanın adı ne? ingilizce ismi de olur. youtube'dan izleyip kendim yapmak istiyorum fakat adını bilmediğim için nasıl aratacağımı bilemedim.


 

anahtar satılıyor elektrikçilerde. kabloyu bi yerden kesip oraya anahtarı monteliycen çok basit zaten.

jelly bear

Yuh yani. Fiyata bak.

www.hepsiburada.com

Mirket

@Mirket, o kadar para vermeye gerek yok, buyrun:

www.amazon.com.tr

zaman ilac degil insanlar unutkan

Şunun gibi düğmeli bir priz alın (veya düğmeli üçlü priz de olabilir)
Hiç uğraşmayın bence kabloyu kesip bağlamakla.

www.trendyol.com

michael_knight

Mahalledeki en yakın "bir milyoncuya" gidin, bir tane arapuar alın en fazla 5 liradır. Fişi prziden çıkardığınıza ve elektrik çarpma riski olmadığına emin olup araya anahtarı bağlayın.

John Bloor
1

mobil görünümden çık