Selamlar,

Ben ve kız arkadasım subat ayında ispanya'ya gideceğiz ve bugün evrakları teslim ettik. Ben ticari vize, kız arkadaşım ise turistik vize olarak basvurdu. 2019 yılında turistik olarak gitmiştik ve 1 ay vize vermıişlerdi. Şimdiki basvurumuzda ben hem fuar biletini, hem de müşteri ziyareti için davetiyeyi eke koydum. Hem banka hesaplarımı dolarlarımı, euro hesabımı ve tapuyu da koydum. ( bir önceki schengen vizelerimi de koydum , italya ve ispanya ) Kız arkadasım da aynı sekılde koydu ve ayrıca dilekçede bu süre zarfında birlikte olacagımızı da belirttik. Sizce ne kadar süre vize verirler ? Bununla birlikte 11 martta almanya'daki fuara da gideceğim ( orada standımız olacak) ve vizenin süresi umarım bu süreyi de kapsar.
teşekkürler.

edit: gelen sonucu da mutlaka paylaşacağım.

 

3 ay da verebilirler, red de gelebilir. kimse tahmin edemiyor artık. sonuç geldiğinde yazın, benzer şekilde başvuranlara faydası olabilir.

deartheodosia

Bazı arkadaşlar sonuçlandıgında paylaşabilir misiniz diye yazmışlardı. 3 aylık vize verdiler. Olumsuzluk durumu ise %4 imiş. Vizecimin bana verdiği bilgi bu şekilde..

sislerrr
1

mobil görünümden çık