ben hatırlıyorum 13-14 yaşındayken kız arkadaşımla mesajlaşırken hep üç nokta koyardım cümlelerin sonuna. o da öyle yapıyordu. bir yerde bana saçma gelmeye başlamıştı ama üç nokta olmayınca sanki agresifmiş, soğukmuş gibi gelirdi. üzülürdüm "yahu ileride böyle yapamayız ama o şekilde de ben hiç alışamıyorum ki" diye. derdimi seveyim.
bu sizin de 12-16 yaş aralığında yaptığınız bir şey miydi yoksa biz mi manyakmışız? her mesaja üç nokta bu arada. yani "iyiyim aşkım yoldayım..." gibi. şimdi düşününce acayip komik geliyor. o zaman bu mesajı üç noktasız alsam benden nefret ettiğini hissederdim hahaha.

ben hiç yapmadım, çevremde yapan da yoktu galiba :)
ya biz okuldan dönünce telefonları alıp saatlerce konuşurduk, şu an telefonda konuşmaktan nefret eden biriyim hadi kapatalım artık modundayım. asla anlam veremiyorum öyle ne konuşuyormuşuz. şimdi trend mesajlaşmak tabii, eski nesil kaldık.


Hayir...


Valla hatırladığım kadarıyla kullanmıyordum. Çok arabesk geliyor bana.


Ergenlikte belki kullanmışımdır. Ama şu an eksiltili cümle dışında kullanılıyorsa itici ve saçma geliyor bana, dilbilgisi takıntısı.


Hiç yapmadım, gönderme ya da manidar bir mesaj yazmak istersem yazarım üç noktayı


Anaaaa galiba ben yapiodum xd nokta koyunca resmi oluyodu sanırım djdjsjsjs oha nostalji aq


Ergenligimde mesajin tanesi 2 kontor, mesaj da 160 karakterdi galiba. Gnld tm hrflri ble yzmiyrdk, na byl. 3 nokta koyup karakter kaybedemezdik.
Ha ama msn'de de koymadim uc nokta. Aliskanlik.


@arga+1
O karakter sayimi yuzunden kac mesajimi editleyip editleyip gonderdigimi bilirim. O yuzden uc nokta oldukca lukstu ve hic kullanmadim. Hatta o zamanlar isi abartip caldirma sayisina ve uzunluguna gore bir iletisim bicimi bile gelistirmistik. Hey gidi gunler.
Sonralari sms paketleri vs cikti ancak bu sefer de eski aliskanliklari birakamadigimiz icin yine oyle kisa mesajlara devam ettik.


Kullanmazdım, kullananları da eğitimsiz bulurdum.
Çünkü dilbilgisine önem verirdim.


Ergenlikte sms atarken kullanıyo muydum hatırlamıyorum muhtemelen kullanmıyodum ama o duyuruya da cevap verdim, şu an iflah olmaz bir iki nokta bağımlısıyım maalesef..
Twitter alışkanlığı bu ama daha çok. 3 cümle olan bir tweette vurgulu cümle bu demek için de kullanıyorum, noktayla biterse gereksiz resmi olur düşüncesiyle de. İmla kurallarına dikkat eden biriyim bu arada baya ama bu iki nokta işini seviyorum baya. Bugün tdk başkanı olsam iki noktayı eklerim kurallara :d
Whatsappte konuşurken de tek nokta ile bitirmek sinirli gibi geliyor üç nokta da manidar laf sokma gibi. İki nokta ideal geliyor


hayır, fakat daha kötüsünü söyleyeyim ".." iki nokta kullanan yok muydu aranızda :D Tek nokta çok kestirip atmış gibi geliyordu, üç nokta için de yüklemsiz belirsiz olması lazım gibi geliyordu iki nokta koyuyordum ahah


bu olayi ilk senden duydum simdi


Yapmadım


hayır


ergenlikte yapmıyordum ama artık yapıyorum ne gömdünüz 2 gündür bee
2,3,5,8 nokta koydugum bile oluyor
#noktamadokunma
