[ask]
(9) 

Doğum günüm

dakota #1546138
Merhaba. Bugün benim doğum günüm ve flört bana iyi geceler yazdı ve uyudu. Çok üzüldüm. doğum günümü hatırlamamasına değil ama, aptallığıma. Kendime acıyorum, üzüntüden kalp krizi geçireceğim




 

hiçkimse için üzüntüden kalp krizi geçiricem diyecek seviyede üzülmeyin. en değerli sizsiniz boşverin geri kalanı. size önem verenlerle devam vermeyenlerle vedalaşmak lazım.
doğum gününüz kutlu olsun.

sta

bunun ne kadar siradan ve sik yasanan bir durum oldugunu gostermek icin gelsin gorsel: eksisozluk.com

hot potato

Dgko

2027

Hepimizin mutlaka başına gelmiş bir olay.evet can sıkıcı ama kalp krizi geçirme nedeni değil.

Mutlu yıllar:)

brnbrs

9 yıllık evli olduğum ve hayatımın 1/3’ünü birlikte geçirdiğim kişi doğum günümü kutlamamış ve üzüldüğümü söylediğimde “ne bekliyordun çiçek falan mı” demişti ajdkdl. boşver, geçip gidiyor. yarın kendi kendine kutla <3 iyi ki doğmuşsun.

deartheodosia

en değerli sizsiniz +1, insan kendi doğum gününü kutlayabilmeli. canım kendim, iyi ki doğmuşsun, ne güzel bir insansın, hep mutlu olmanı temenni eder... neden olmasın. iç bade, kendini sev, dünya var imiş, yok imiş, ne umurun. ben olsam bir proseco patlatırdım, bir aperol spritz yapardım. flört kıçını devirsin, uyusun. np.

gabe h coud

salla ya bu dünyadaki en önemli kişi sensin. iyi ki doğmuşsun :)

Hallegadola

Doğum günün kutlu olsun ve doğum günleri ezberleyemeyen insanlar vardır (biri de ben) üzülmeye gerek yok, yüzsüzce hatırlat kutlasın.

lcha

Üzülmekte haklısınız ama bizi üzen şeyler beklentilerimiz ve düşüncelerimiz. Onları değiştirebilirseniz duygularınızı da kontrol etmiş olursunuz.

ruhen hastayim ben
1

mobil görünümden çık