[ask]
(4) 

Ne yapmalı ?

FreSh #1545571
Işyerinde biri var. Benden hoşlanıp hoşlanmadığından emin değilim hatta bana instagramdan istek atana kadar beni umursamıyor zannediyordum. Takip ettikten sonra ilgimi çekmeye başladı. Zamanla muhabbetimiz arttı fakat öyle kaldı. Uzun uzun konusacak kadar fırsat olmuyor departmanlar baya farklı. Olsa da etrafta hep diğer iş arkadaşlarımız oluyor. Yani birebir çok konuşamıyoruz. Bir kaç kez ınstagram'dan işle ilgili komik şeyler yazdı uyuz olduğumuz birisiyle dalga gectik falan. 2 haftadır pek bir şey olmuyor. hep birşeyler olmasını bekliyorum sanki. Ben bir adım atayım diyorum nasıl yapacagimi bilmiyorum. Bir şeyler derken istedigim şey biraz daha samimi olmamız. Zaten bir ilişki çok erken birbirimizi tanımamız falan lazım. Instagramdan mi yazsam? Ya da ne yapabilirim? Bir şey yapmadan hep huzursuzum sinir oluyorum kendime. Telefondan yazdım yazım hataları için şimdiden özür diliyorum .
Yazdıklarım saçmadir belki derdini s falan diyebilirsiniz:D ama içimi dökmüş olmak istedim biraz



 

Hafta sonu kafeye gidelim mi de. Fotoğraflarını beğenebilirsin.

dissendium

ben olsam instagramdan biraz daha fazla iletişime geçip muhabbet açmayı denerdim. Üzerine yorum yapmasını gerektirecek bir şeyler gönder. Olacağı varsa ordan yürür muhabbet zaten.

alaimisema

Siz kadın tarafısınız galiba. Instagram'dan yazın bence paylaştığı bir şeye yorum yapın falan. Erkek tarafına size yürümesi için sinyal vermek kolaydır.

Bana kalsa direkt yürüyün ama Türkiye'de önemli bir kısım o şekilde başlamıyor ilişkiye. Bu yüzden sinyal falan diyorum...

pispinti

Teşekkür ederimm hepinize. Sanırım instadan yazacagim evet ama şu ara beni hiç umursamıyor gibi o yüzden biraz cesaret toplamam lazım:( ama yazacağım kesinlikle en mantıklısı o gerçekten.

FreSh
1

mobil görünümden çık