Gerçekten işe yarar bir öneriniz var mı?

şöyle ki işim gereği günde en az 6-7 saat sürekli bilgisayar ekranına bakıyorum, okuma yapıyorum. son dönemde gözlerim sürekli sulanıyor. ağrıyor ve göz kapaklarım ve kaşlarım sanki ağırlaşıyor.

bir doktora görüneyim mi? herhangi bir görme bozukluğu yok bulanıklık haricinde. o da gözlerim sulandığında oluyor doğal olarak. yoksa bir mavi ışık gözlüğü alıp geçeyim mi? ve öneriniz var mı? mavi ışık gözlüğü anlamında.

 

doktora görünmenizi öneririm. Benzer durum için bana göz damlası vermişti zamanında ve faydasını görmüştüm.

alaimisema

Online sisteme geçtiğimiz anda numaralı gözlük camlarımı mavi filtreli camlarla değiştirdim ve hiçbir sorun yaşamadım. En pahalısı Nikon'du, ben bir düşüğünü seçmiştim. Sadece etrafı sepia görüyordum ama ona da alıştım :)

charbiel

Ben pandemi döneminde gözlerim bilgisayar ekranına bakmaktan çok acıdığı için (batma hissi oluyordu) sadece mavi ışık filtreli bir gözlük almıştım. Gözlüğü kullanmaya başlayınca bu batma olayı geçti ancak geçenlerde bu tip bir sorunun altında mavi ışık filtresinin bir işe yaramadığına dair bir şeyler okumuştum Duyuru’da. Ben kullanmaya devam ediyorum ancak iyi araştırmakta fayda var. Doktora görünseniz daha iyi olur tabii.

vedatchilipeppers

Windows’ta night mode var gözlük tedarik edene kadar korkunç destek olur.

zoque
1

mobil görünümden çık