baştan söyliyim.ekşisözlük değil.2 küsür yıl boyunca bir sözlükte yazardım.6 ay önce banlandım.entrylerim öylece kaldı.yönetime mesaj attım.yedeklerimi vein diye.mümkün değil dediler ama onaylarsam entrylerimi sileceklerini söylediler..

şimdi sorun bu 300 küsür entry'imin kopyasını naasıl alırım?

ek$ifink + graase monkey denedim yemedi.akıl akıldan üstündür var mı fikri olan?

teşekkürler

 

300 entry cok bir sey sayilmaz. elle alabilirsiniz pekala. hayvan aradan (ki her sozluk klonunda var) kendinizi aratip tek tek ayri pencerelerde acip kopyala yapistir, kopyala yapistir yaparsiniz olur biter.

entrapmen

ya kafadan salladım 300 dedim ama şimdi kontrol ettim 22 sayfa olmuş entreylerim..her sayfada 30 entry olsa.700 tane falan ediyor..başka çaresi yok mudur bunun?

madagaskar

diger yontemlerin hepsi oldukca ugrastirici olur. basit bir program yazayim bile desen (bildigini varsayiyorum) bir muddet oturup ugrasman gerek. dedigim yol sayet sitede hazir yapilmisi yoksa en kisa surede, en az ugrasi ile entrylerini yedeklemeni saglar.

yok bu kadar ugrasamam dersen burada tekrardan bir baslik ac. soyle bir program ihtiyacim var, su kadar para verebilirim diyerek ilan ver. birileri oturup senin icin ya yedek alir (tek tek) ya da oturur basit yoldan bir program (veya kod) yazar :)

entrapmen
1

mobil görünümden çık