Düz gri renk eastpak çanta 30-35 yaş aralığında erkek için garip mi? bu çanta benim bildiğim liseli çantasıydı ama 2010larda. Şu an sağlam ve sade bir model olarak bunu bulabildim. zaman zaman sırt çantası ihtiyacım oluyor fakat üzerinde kocaman logo olan yarı-sağlam spor markaları da almak istemiyorum.




 

ben kullanıyorum gayet güzel çanta

clones

Eastpak kullanmazdım. 29 yaşındayım, Reebok sırt çantası kullanıyorum. Eastpak biraz liseli tarzı.

dissendium

Valla bence değil. Ben de 28'im almayı düşünüyorum.

Amaranta ursula

benim de anilarim canlandi basligi okuyunca.

altina converse giymedigin surece idare eder bence.

hot potato

istiyosanız klasik bi model bence çok yermenin alemi yok. ama kaft daha ağır duruyor eğer beğenirseniz

ala09

Thule, Targus modellerine de bakabilirsiniz. Ben National Geographic'in sırt çantasını aldım geçen yıl memnunum. 30um.

gallienus

Bahsettiğin çanta şu değil mi? m.media-amazon.com

Ben bunda hiçbir sorun göremiyorum. Özellikle lap-top varsa (ama takım elbiseli değilsen) zaten mecbur sırt çantası kullanacaksın. Bunlar da olabildiğince sade gözüküyor.

nawar

Lise ikiden beri ayni sirt cantasini kullaniyorum. Benle 3 kita dolasti, günlük olarak da kullaniyorum hala. Sirt cantasinin, üzerinde 101 dalmacyali falan yoksa, gercekten yasla ne alakasi var, anlamis degilim. 30 yasini da gectim. Siyah-gri Jansport cantamla hic diskrimine edilmedim.

buf-e kür

Bu tarz bir model düşünecek olursanız şiddetle öneririm:

www.hepsiburada.com

msb

@kahvedesu Markadan ziyade algı önemli olan aslında, benim için çok da önemli değil sağlamlık ve sadelik olarak isteğimi karşılıyor fakat toplumda bu çantanın liseli çantası algısı devam ediyorsa atıyorum kafede otururken bir grup gencin fısır fısır bunun hakkında konuşmasını istemem hatta bazen manasız şeylerin videosunu çekiyorlar, tatsızlık çıkar. dolayısıyla böyle bir algı varsa almadan önce bilmek istemem sebepli bir soru bu.

@msb bu model güzelmiş evet ama aradığım çanta seyahatlarda sağda solda sürtecek içinde ıvır zıvır kolay ulaşılabilir malzemeleri koyacağım gerekirse yastık olarak kullanabileceğim düz bir model.

carisch

Algı dediğiniz şey sonuçta 1 ve 0 değil. Eastpak kullanıyorsunuz diye kimse direk liseli demez, ama o yönde bi algı oluşma ihtimali daha yüksek olur.

archmage mahmut

eastpak in en klasik modeli zaten, jansport ve eastpak zaten 30 yıl garantili diye satılıyordu çanta hakkını veriyor :))

freebird5406_2

Ona bakarsan türünden bağımsız “sırt çantası” takmayı çocuksu bulanlar da var ama ben ve çevremdeki herkes takıyor. (30+) Beğendiğin bişeyi al geç bence. (Bende bi tane Caselogic 17” laptop/sırt çantası var, pull&bear deri görünümlü var, Manfrotto kamera sırt çantası var)

nhk ni youkosu

yapıştırın geçin hocam. alınır yani.

liseli miseli falan ilk defa duyuyorum valla.

AlsterWasser

Npc gibi yaşayan tipleri dikkate almayın buradaki, gayet güzel çanta.

devorgilla the gunslinger

hiç garip değil. güzel çanta, yakısır

abelardo

ünv'deyken aldığım jansport çanta her gün sırtımda. 36 yaşındayım.

spirit crusher

Ben ortaokuldan beri hala kullanıyorum, yaş 35, herhalde 30 sene daha gider.

mirty
1

mobil görünümden çık