Son 4-5 gündür "hafif seviyede" ellerim titriyor. Google'dan araştırsam Parkinson hastalığından başlardı kesin, oraya hiç bulaşmadan buradan görüş alayım dedim.

El titremesine ne tür şeyler sebep oluyor, bilenler var mıdır acaba? Dönemsel, yani geçici bir şey olabilir mi? Ama fazla da ürkütmezseniz sevinirim, moralim bozuldu zaten :/


 

Değerlerinize baktırın başlangıç olarak bir mineral vitamin eksikliği bile sebebiyet verebiliyor böyle şeylere. Tabii bir sürü sebebi olabilir, hekim değil başına gelen kişi olarak yazdım.

kullanıcıadımbuolsun

geçmiş olsun, son 4-5 gün tükettiklerinize bakın öncelikle. kahve çay alkol çok tüketildi ise alkol veya kafein eksikliği yapabilir. yine gereğinden fazla spor yapıldı kaslar yorgun ise olabilir, sık ve ağır taşımalar yaptıysanız yine kaslardan dolayı yapabilir. ama bunlar devamlılık göstermez. 1 maks 2 gün içinde son bulmalı. ancak sizin tüketimi sürdürmeniz halinde 4-5 günü bulur.
muhtemel geçicidir, parkinsonluk bir durum yoktur bence ve umarım. ama 2-3 gün tükettiklerinize dikkat ederek takip edin devam etmesi ya da artması halinde doktora görünebilirsiniz.

erty_ksk

Stres olabilir muhtemelen. Kum torbasına vurmak gibi fiziksel aktivitelerden de oluşuyor.

havadakarada

insülin direnci. karbonhidrat,yağ ve şeker ağırlıklı besleyorsanız vücut alarm vermeye başlamış demektir. bir sonraki süreç göz kararması ve baygınlık ve şeker hastalığı... kan tahlili sonucu gösterir.

bugisme
1

mobil görünümden çık