[q]
(3) 

e-kitap

lemmiwinks #1541744
turkce e-kitaplar nereden alinir, ne uzerinde kolay okunur? kindle almayi dusunuyorum ama d&r'dan falan kitap aldigimda kindle'a atmak icin kilit kirmakla falan ugrasacaksam tercih etmem. yani ya kindle, ya kobo alacagim. hem turkce, hem ingilizce kitap okuyacagim. en kolay nasil olur?




 

kindle paperwhite'ı olan biri olarak söyleyebilirim ki gayet kullanışlı. kilit kırma işine bir kere denk geldim, baymıştım. kobo kullanmadım, bilmiyorum.

evimin paspasi

ben kindle eşim kobo kullanıyor. Ben amazon'dan alıyorum yada rastgele uygun format bulmaya çalışıyorum malum sitelerden. elimde bir de zamanında dahil olduğum meritokrasi arşivi var oradan da bakınıyorum. ancak güncel türke kitaplar sanırım kobo'da daha rahat. kendi sitesi de var dr'dan da seçip indiriyorsun.

ucurulmamak umidiyle

Ben kindle kullanıyorum ve internetten ücretsiz olarak indirdiğim kitaplar da çalışıyor gayet kırdırmak falan gerekmiyor. en çok yararlandığım site hattusa idi. ayda 10 kitap indirme sınırı var. kardeşimle beraber indirerek küçük bir arşiv yaptık. isteyen olursa kitap da paylaşabilirim

bitanisanseversin
1

mobil görünümden çık