Selamlar duyuru ahalisi,
Bu ayın sonunda birkaç arkadaş 3-5 günlüğüne vizesiz gidilebileceğimiz ülkelerden bir yere gidelim, gezelim, yiyelim, içelim diyoruz.
Buralara gitmiş olanlardan yorum alabilir miyim, nereye gitmek mantıklı olur, nerede kalınır,nereler gezilir, ne yapılır, ne yenir içilir.


 

balkanlarda soğuk hava bu sıralar dondurmaya başlamıştır, bana sorarsan boşa para harcamak olur üşür gelirsiniz. özellikle Karadağ'da kışın yapılacak hiç bir şey yok, yazın ortasında gitmek lazım denize falan da girmek için.
Tiflis'i bilmiyorum maalesef.

roket adam

Belgrad'a 2018'in Aralık ayında gitmiştim, baya soğuktu o zaman ama güzeldi. Tavsiye ederim Belgrad'i. Soğuk olmasına rağmen yine de gidilir.

Karadağ ile Tiflis'e gitmedim bilmiyorum.

put it in your appropriate place

2019 Ocak’ta hem Belgrad’a hem de Karadağ’a gitmiştim. Hava inanılmaz soğuk değildi ve çok keyifli bir gezi oldu. Tek bie yere gidecekseniz Karadağ çok güzel.

but that was just a dream

Karadağ güzel ama denizine girmeyecekseniz Antalya'ya kışın gitmek gibi olur. Yine gezip göreceğin tarihi yerler vardır ama oraya kadar gitmişken sahillerini gezmemek eksik kalır.

elestirman

Tiflis de kışın soğuk olur. Kara iklimi sonuçta. Dağlık da ülke, bir Karadağ olmasa da. Ocak'ta kısmen karlıydı da. Hatta Kutaisi-Tiflis yolu baya bir karlıydı.

d max
1

mobil görünümden çık