geçen servis geldi bi parçayı değiştirmeye, o sırada filtreyi de temizleyelim dediler ama baktılar filtre yok. tesisat suyu da leş gibi çıktı zaten. dedim takalım. adam dedi ki bu vakitten sonra taksan da bi faydası olmaz pek, zaten kombinin içi çamurla dolmuştur kombinin götürülüp detaylı temizlenmesi lazım o da 3000 lira dedi. ben ok kalsın dedim.

böyle bir şey tecrübe eden / yaptıran var mı? ne diyorsunuz? ben kiracıyım, ev sahibine söylesem mi yani emin olamadım. eğer ömrüne etkisi olacak bir şeyse kombinin söyleyeyim ki başına daha büyük dert olmasın sonra. benim açımdan bir sorun yok ev düzgün ısınıyor.


 

Amerikalıların çok sevdiğim bir lafı var "çalışıyorsa dokanma" hiç gerek yok böyle maceralara. Eğer peteklerde geç ısınma/ısınamama sorunu varsa petek içi temizlik yapılır tüm tesisatta, bu temizlik ile kombi içi de temizlenmiş olur.

John Bloor

kiracıysan dokunma ama haber ver. ileride bozulursa elinde koz olur.

bugisme

3000 tl kazık fiyat kombi içi temizlemeye gerek yok petek temizliği yaptırın (makina ile) devir daim ile kombi içeride büyük oranda temizlenir zaten , ama durumu önceden belirtin

mrctrk

ev sahibine haber ver kararı o versin

sta
1

mobil görünümden çık