Merhabalar, 2-3 günlüğüne Mardine gideceğiz. İnternetten baktık ama emin olamadık. Midyat taraflarına da gitmek istiyoruz. Bunun için araba kiralamak mantıklı mı yoksa toplu taşıma iyi işliyor mu? 3 kişi olacağız ve tek şoför benim. 2-3 aylık şoför olduğum için de emin olamıyorum. Yollar kötü müdür, gerçekten gerek var mıdır vs

Teşekkürler


 

Bence gerek yok, toplu taşıma işinizi görür.

sckxyss

Kiraladığınız yere dikkat edin. Çok üç kağıt yapabilirler. Ben güvenmem açıkcası.

andy kaufman

Mardin'de araç kiralamadım. Dolmuşlar falan var. Şehrin içinde zaten yürüyebilirsiniz birçok yere. 2-3 aylık şoförseniz boşverin.

lovemyself

en azından çevre ilçeler için lazım bence. mardin havaalanında noktaları bulunan, bilinen araç kiralama şirketlerini tercih edebilirsiniz. gitmeden önce ayırtın.

zgrydn

Toplu taşıma ile ilçelere gitmek sıkıntı bence. Şehir içi dolmuşlarının saatleri oluyor onları takip etmek, bilmek lazım. İlçe dolmuşlarının da keza saatleri var ve Deyrul Zaferan gibi yol üstü olmayan manastırlara gitmek zor. Bzi otostopla gitmiştik ve uzak yerlerine gidişte zorlanmıştık açıkçası. Eski Mardin'e araç gerekmez çünkü zaten her yer dip dibe. Ama 2-3 aylık şoförseniz araç kiralama konusunda emin olamadım.

Amaranta ursula

Araç kiralamak için 2 yıllık ehliyet gerekiyor. Olsa bile 2 -3 aylık şoför ilk bindiği araba ile ilk defa gittiği bir şehirde çok zorlanır.

Ps; Mardin havaalanından arac kiralama deyince aklıma Asmalı Konak geldi.

cekcekli

Havaalanından kirala mutlaka.

mertk
1

mobil görünümden çık