normalde şirketin tüm operasyonel süreçlerini yöneten bir pozisyondayım. her iş bir şekilde bana, benim fikrime dokunuyor. ancak bu ara abuk hatalar yapıyorum, dikkat dağınıklığı, çok güvendiğim konularda kaçırarak yaptığım hatalar var. dün akşamdan beri bir boğuldum bu konuda. daha doğrusu patron bir açığı gördü, ben de çok emin şekilde orada bir açık olmadığınıs avunuyordum. üstüne hata yaptığımı görünce çok demoralize oldum. sanki bu hata sebebiyle herkesin güveni kırıldı, herkes benim tüm adımlarımı dikkatle izler olmuş gibi bir tribe girdim. sizin bu psikolojiye girdiğiniz oluyor mu?




 

Oluyor, çok normal. Bizler robot değiliz, insanız. Her zaman aynı moralde, her zaman aynı motivasyon ve hatta sağlıkta olamıyoruz. Bu ara aşırı yorulmuş olabilirsin, hayatının diğer alanlarında sorunlar, ciddi sorunlar, ağır sorunlar yaşıyor olabilirsin, sadece kan değerlerin düşmüş bile olabilir... her şey olabilir. Astrolojik sebepleri bile oluyor böyle şeylerin, düşün bak kış depresyonu diye bir şey var ve bu astrolojik anlamda bakarsak dünyanın güneşten uzaklaşması olarak geçer :》

Demem o ki böyle bir şey olabilir, Öncel kendin için bu durumu gayet olağan gör ve dışarıya karşı evet çok üzüldün ama gayet olağan çünkü insanız havasında gez ortalarda. Bu insanları da seni de rahatlatır. Herkes hata yapabilir ayrıca, gözardı edilmemeli. Bir açık varsa telafi edilir. Daha dikkatli olmak da gayet mümkün, patron da sana uzun zamandır yükleniyorsa bi kendine gelsin bakalım.

Senin öncelikle bi tatile, güneşe, şu sonbahar döneminde kızarmış sararmış yapraklarla kaplı taze çimenli toprağa basmaya, ağaçlara sarılmaya, omega 3 ve iyi bir magnezyum takviyesi içmeye, bol su içmeye ve şekerli gıdalardan + unlu gıdalardan + paketli gıdalardan olabildiğince uzaklaşmaya ihtiyacın var. Alkolü çok kullanıyorsan biraz azaltıp gece uykusunu da yeterli ve kaliteli uyuman gerekiyor.

Bunları yap, güzelce dinlen, bomba gibi fişşek devam edersin işine.

muhayyer divan

gerçekten okurken bir an kendim yazdım sandım. bu aralar o kadar birebir aynı durumdayım ki... ve o birinci hatadan sonra kendimi çok kötü hissedip tekrar hata yapmamak için çabalarken daha da saçma hatalar yaparken buldum kendimi. herkesin gözü üstümde gibi hissediyorum. buna ek tabi kişisel hayatımdaki sıkıntılar da cabası. çok boğdu her şey.

bir küçük araya, tatile, kafa dinlemeye ihtiyacımız var sanırım :')

chanandler bong

Olmaz mi, cok oluyor. Hatta yonetici degerlendirmesi vardi gcen hafta. Bizde yoneticiler kendilerini de degerlendiriyorlar. Ben kendimi acimasiZca degerlendirmisim sjjsjsjsh. Ekibim bayagi iyi seyler soylemis.

Hata isin dogasinda var, olacak da. Ama yoneticiler, astlarina (eger asti da ust pozisyondaysa ozellikle) daha cok yukleniyor. Neden? Hem is istedigi gibi yapilsin, hem de mukemmel olsun diye. Hizli, dogru, istedigi gibi olsun diye. O yuzden kendinize haksizlik etmeyin. Ayrica bi laf vardir; kisi baskalarina cok daha ilimli yaklasirken en cok kendine acimasiz olur diye. Siz de bunu yasiyorsunuz.

mor oje

yalnız değilsiniz. ben de durumu iki hafta önce fark ettim. on yedi yıldır yaptığım iş, yönettiğim onca kişi var. sonuç yorumlardaki gibi, insanız. bazen çok basit şeyleri yanlış yapabiliyoruz. önerilerim
1- kafa boşaltmalı tatil
2- iş devretme, ufak işlerinizi yapacak birilerini bulun
kafanız ayrıntılarla boğulu olmadığında şirket için de daha yararlı ve etkin çalışan olursunuz, ekibiniz de içinizden birini yetiştirdiğinizi görünce önlerinin açıldığını hisseder.
hepimize kolay gelsin

lapetite

Ohoo dünya kadar hata yaptım hala da yapıyorum ama tek ben değil herkes yapıyor. Olur öyle şeyler. Napalım yani kafaya mı takalım?

birmilyonunvarmi

Olmadı. Herkes hata yapar.

ruhen hastayim ben
1

mobil görünümden çık