İki kedili ev temizliğiyle baş edemeyip robot süpürge bakıyorum da bizim evde hep kilim kullanıyoruz kaydırmaz taban olmayan pamuklulardan. Makine bunlarda da çalılır mı sorunsuz deneyimi olan var mı?




 

çalışır ama robot süpürge kullanımı zahmetli, onun yerine kaliteli dikey süpürge daha işlevsel.

nuisance

Calisiyor, mop pro var bende, bazen uclarini filan katliyor ama sorun cikarmiyor.

mor oje

@nuisance doğrudur ama belim de sorunlu hocam temizlik sonrası ağrı oluyor. Robot ile onu da azaltmış olurum dedim

rebecca

maalesef yardımcı olamayıp boş yapmaya geldim. duyuru başlığından çok güzel fantastik iç anadolu soslu dizi olmaz mı? -iş yerim o kadar bunaltıcı bi yer ki lütfen boşumu mazur görünüz-

yeter ki tak denilmesin perdeleeer

Kilimin ucunda püsküller varsa dolanır, püskül yoksa sorun yok.

kobuzchu kiz

Çıkamaz gibi geliyor bana.
Bizde kilim yok ama ince denebilecek halılar var, onlara çıkarken bazen zorlanıyor. Halı hafif olduğu için ittiriyor halıyı, katlanıyor. Çıkamıyor.
Bir süre sonra başka bir tarafından çıkıveriyor.
Roborock S5 Max.

Yakınlarda bir arkadaşınızda robot süpürge varsa bence kilimi alıp ona gidin bir deneyin. Vereceğiniz paranın tamamı çöpe gitmiş olmasın sonra.
Ya da kilimleri kaldırmayı şimdiden göze alın.

michael_knight

bizim robot süpürge halının birinin iplerinden bir tanesini kenar fırçasına ya da orta fırçasına doluyor. herşey olabilir ama robot süpürge al mutlaka

hoot

bende roborock s5 max var, kilimleri süpüremiyor. ben de kilimleri çamaşır makinasına atıyorum, süpürmeden önce de topluyorum. hatta o yüzden evde yokken çalıştırmıyorum. belki halının altına yapışkanlı bantlar, kaydırmazlık bantları falan bişeyler var, onlardan yapıştırırsanız halı hareket etmez, robot süpürge de takılmaz ama ben idare ettiği için uğraşmadım onunla.

sirkelimon

cok guclu birsey alirsan kilimleri mahfeder. arkadasa almistik. her temizlikten sonra topak topak iplik cikiyordu.

buenosdias
1

mobil görünümden çık