Bana bilindik bir markadan hiç tarzım olmayan 700₺ değerinde bir hediye geldi. Değişim kartı da mevcut ancak ürünlere baktığımda hepsi taşlı maşlı zevkim olmayan takılar. Hatta burada hangisi güzel diye sorulan sorularda hep gömdüğüm, zevksiz bulduğum şeylerdendi. Hediyeyi veren kişi ile resmi bir ilişkimiz var. Kendisine kabul edemeyeceğimi alırken de aldıktan sonra da söyledim fakat hediyenin bende kalmasını istiyor. Başka birisine hediye etmeyi düşündüm ama arkadaşlarım bunun saçma bir fikir olduğunu söyledi. Hediyeyi hiç kullanmasam ziyan mı olmuş olur?




 

bence o tarz seven birine verin.

candide

Başkasına hediye vermek dışında bazı sitelerde örneğin 500e satmayı deneyebilirsiniz.

jepa

burda bile satabilirsiniz

condom kurşunu

değişim kartı mevcutsa, geri verebilir misiniz acaba? ya da bir hediye karta dönüştürme imkanınız var mıdır? önce bunlardan emin olun.

illaki koca mağazada hoşunuza gidecek bir şeyler bulursunuz. hiç olmazsa sonradan başkasına hediye edebileceğiniz ürünlerle değiştirirsiniz. bir defasında öyle yapmıştım, beğenmediğim ürünler vardı, ama aralarından hediye edebileceğim şeyler bulmuştum, birkaç doğum gününü aradan çıkarmıştım o vesileyle. 700 liraya yazık, durmasın kenarda. bir de zaman içinde kararırsa, iyice yazık..

lovemyself
1

mobil görünümden çık