Açıkcası hiç anlamıyorum bu hoparlör düzenlerinden, deneyimlediğiniz ya da duyduğunuz bir marka veya direkt olarak şu dediğiniz bir hoparlör var mı?




 

Kaliteli ve parasının tam karşılığı olanlar Pioneer, Alpine, Kenwood, JBL ve Sony'dir. İdare eder ve ekonomik olanlar Cadence, Reiss, Jameson, Piranha vb.'dir. Bütçenize ve beklentinize göre seçiminizi yaparsınız.

zaman ilac degil insanlar unutkan

Belli bir watt tavsiye eder misiniz? Yani minimum şu olsun gibi? Çünkü 150-200-250 watt diye gidiyor kararsız kaldım.

jedijedi

O watların hepsi yalan, yani 16 cm'de yalan. Bilinen markaların RMS değerlerine bakın, teybinizin ya da anfinizin destekleyeceği bir güçte olmalı.

Aracın orjinal teybi ile kullanacaksanız bilinen markaların giriş seviye ürünleri yeterli olur. Ama anfi ile besleyecekseniz işler değişir.

John Bloor

@john bloor orijinal teybiyle kullanıcam, o zaman bilinen markaların normal bir ürününü alsam yeterli olacak gibi anladım, teşekkürler.

jedijedi

anfiniz varsa midrenç alın fakat extradan bass ihtiyacınızda olur fakat ıyı bır sıstem kurmus olursunuz (git: )portakaltemizlik.com

Yuhanna

Oto teyplerinde kullanılan ses çıkış entegreleri bir kaç tür zaten, en kötü ihtimal ile sizin oto teybiniz 4x45 watt çıkış gücü veriyordur. O da maximum zaten nominal değil, yoksa gerçek bir 45 watt bomba gibi güçlüdür.

Pioneer, Sony, Kenwood, Jbl gibi bilinen markaların 16 cm ortalama bir hoparlörü size yeterli.

Hatta bu günlerde bana da bu konuda tavsiye lazım, bilinen markalara bu paraları vermesek de daha ucuz bir marka tavsiyesi alsak ne güzel olur.

John Bloor
1

mobil görünümden çık