Kediler için açık cam kapı risk taşımaz mı, aşağı atlayabilirler çünkü




 

evet riskli. kuş görür atlar gerizekalılar çünkü. mesela benim sarmanım 4. kattan ağaca atladı kuş peşine sonra düştü dişini kırdı.

neira

giriş katta oturuyorum. benim kendi ful dışarda takılıyor. dolaşan ev kedisi. oturduğum civarda, dolaşan ev kedisi çok var. ama yüksek katlar için tavsiye edilmez. bir de yeni taşındığınız zaman salmamak lazım.

bazenuyur

Atlamayan kedi yoktur. Bir sürü kedi bu sebeple sakat kalıyor, ölüyor.
Kesinlikle kedi filesi şart.

kaptan maydanoz

balkonda ağ, pencerelerde de tel var, diğer türlü riskli, düştü benimki bir kere.

veritaslibertas

nerdeyse camdan düşmeyen kedi yoktur. bu yüzden tel sineklik şart.

orpheus

Tel sinekliğin de içinden geçiyorlar çevremdeki çoğu insan ya hazır satılan ağlardan aldı ya da kendileri tavuk teli yaptılar.

Ben tavuk teli takımındayım. Tüm balkonu ağlayan var arkadaşım.

hedep

benimki atlamıyor 5 sene oldu bir vukuatını görmedik balkon kapısı camlar hep açık ama yaşı var 7 yaşında şu an belki ondandır

delidiyorum

1. kattayız iki kedimiz var küçük olan dişi haftada 1 atlıyor açık unutuyoruz ister istemez. Diğeri 3 yaşında hiçbir vukuatı olmadı. Dişi olan kısır değil belki ondan atlıyordur. Bilemiyorum altan.

deligine yuvarlanmis tavsan

Bunca zaman atlamamasi bundan sonra Düşmeyecegi anlamına gelmiyor. Ömür boyu vicdan azabı cekeceginize hemen sineklik yaptırın.

sanguine

rahmetli kedim atlamazdi. birak atlamayi sehpadan daha yuksek yerlere cikmiyordu o derece edepli bir kediydi (bir defa biz yokken kapali olan pencerenin kenarina cikmaya calistigini cam kenarindaki seyleri yerde gorunce tahmin ettik)

ama atlama huyu olmasa da dusebilir. bazen cok sapsik oluyorlar, bazen onlarin da ayaklari takiliyor. ben acikcasi guvenmem.

supergirl
1

mobil görünümden çık