Merhaba bu aralıkta sizce hangi saatlerde çıkmak gerekir sabah ve akşam.sabah merter den çıkılacak.akşam ise Dudullu dan
Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için



 

google maps'ten saat aralıklarını seçerek bir fikir sahibi olabilirsiniz.

lazpalle

aslında ters trafikte kalıyorsun. trafiğe kalmama gibi bir şansın tabi ki olmaz ama en azından daha az kalırsın. yani 10-15 dakika kar etmek için uğraşmaya değmeyebilir. onu diyorum.

en son pandemi öncesi köprüyü hergün kullanırdım. sabah avrupa istikamet, akşam anadolu istikamet. karşı taraftakilere özenirdim hep.

teritori

Dudullu'nun neresi? İmes'ten anadolu otoyoluna bağlananırken illa ki bir trafik oluyor. Şile yolundan köprüye dönerken de bir yoğunluk var her zaman.

inheritance

@inheritance Dudullu sanayi büdotek teknopark işte.evet oralar biraz yoğun oluyor eğer doğru anladıysam.bir kez araba ile döndüm de 25 dakika sürmüştür.
@teritori 2 saatte döndüm çok kıskanma bence :)

high hopes of the sozluk

Akşam çıkış için 5e kalmaman lazım. Civardaki beyaz yakanın mesaisi genelde 5-5 buçuk arası bitiyor. Vardiyalı çalışılan fabrikalarda mavi yakanın çıkış saati de o civarda oluyor. Tek vardiya çalışılan yerlerde çıkış 6-6.30 arası derken trafiğin bitiş saati 7yi geçiyor. Ya 5ten önce çık ya da 8den sonra. 6 gibi İmes C kapısından Tem'e 45 dakkada bağlanamadığım çok olmuştur.

10032007

@10032007 aynen dediğin gibi oldu dün. sabah 40 dakika gibi gitim 6.50 de çıkınca fakat akşam 5.20 gibi çıktım. 7.05 de falan gelebildim.özellikle cuma 4.30 dan sonra çıkmamak lazım gibi.

high hopes of the sozluk
1

mobil görünümden çık