Hangisini tavsiye edersiniz?




 

Evde çocuk varsa, koltukların da süpürülmeli önemli. Bu yüzden ben şarjlı süpürge aldım. Robot süpürge için ayrıca bataryalarının çok çabuk bittiğini de duydum.

makarnacanavari

alacağınız markaya göre değişir.
şarjlı süpürgelerde dysondan başkası yalan. şarj pil vs çok sıkıntı, robot süpürgede xiaomi gayet iyi.

erty_ksk

Robot süpürge tek başına yetmez. İkisinden biri olacaksa kablosuz süpürge.

kobuzchu kiz

v15

gabe h coud

Kablosuz süpürge, bosch ya da dyson

anten

Evde kedi/köpek var ise her gün süpürülmesi gerekliyse robot süpürge

mirty

Bana kalırsa önce kablosuz süpürge alınır, eski usül süpürgeden kurtulunulur.

Sonra destekleyici olması için robot süpürge alınır.

Robot süpürgenin de bataryası kullanıma bağlı olarak 1-2 senede cidde şekilde azalıyor. Bataryalar 500-1000TL arası bilginize.

Ama kablosuz süpürgelerin bataryası daha uzun dayanıyor nedense benim deneyimlediğim o. dyson, philips ve grundig kullanıyorum farklı evlerde. Dyson 6, philips 3, grundig 1 senedir yarı yolda bırakmadı. Fark ettiyseniz ekonomi marka tercihimi etkilemiş :D

ananiyimioguz

kablosuz > robot kesinlikle.
ikisi de var evde.
özellikle ev geniş değilse ve dağınıksa robot süpürge çok işlevsiz kalıyor. yine de her türlü önce kablosuz süpürge, mümkünse dyson.

nuisance

halı varsa veya yerde kablolar oluyosa robot akmıyor ya. bir de robotun kendisini temizleme durumu var; haznesi tekerlekleri etrafi falan ben ondan bikip kablosuz sarjli aldim gayet memnunum. roidmi x20 veya x30 tavsiye edebilirim.

hjarteblod

Zamanınıza bağlı. Vakit sıkıntısı varsa robot. Sıfır yorulma. Evin büyük oldugunu varsayıyorum. Küçükse kablosuz.

mellifica

robot süpürge rutin temizlik anlayışınızı olumlu yönde bayağı etkileyecektir. bizim evde kedimiz de var. her gün mutlaka süpürmek gerekiyor ve ben kablolu kablosuz farketmez, çok üşenirdim.

şimdi her gün robotla bir tur geçiyorum, bazen iki defa bile çalıştıryorum. haftada 1 veya maks 2 defa normal süpürge ile süpürüyorum. kablosuz süpürgenin kablolu süpürgeye nazaran bir artısını görmedim evde her yerde priz var zaten. çok önemsiz bir konfor artışı sağlar süpürgenin kablosuz olması.

ama evde sadece bir süpürge olacaksa öncelik kablolu/kablosuz süpürgenindir. evlerin çok büyük bir kısmı robot süpürgenini erişemeyeceği alanlardır.

eksisozlukokuryazari
1

mobil görünümden çık