Maas aldığımız bankadan kredi kartımız var ve kredi kartı borcumuz var maaş aldığımız bankaya. Çektiğimiz kredi vs. Başka bir durum yok. Bu durum maaşı Başka bir bankaya taşımaya engel mi? E devlette "sistem kapalı olduğundan banka sube değişikliği yapılamaz" diyo. ayrıca. Geçen hafta böyle birsey yoktu. Taşıma işlemi yapilabiliyordu. Bu nedir ayrıca?




 

30 eylül sondu.

kibritsuyu

Bizim tasiyacagimiz banka Ekim sonu son.

4seneayniyerdeduramam

Kredi borcunuz yoksa her türlü maaş taşıma yapabilirsiniz. Kredi kartı borcu maaş taşımaya engel değildir. Öncelikle şuan maaş aldığınız bankaya giderek kmh hesabı varsa kmh hesabını mutlaka komple kapatın. Bu bankadan maaş promosyonu kullandıysanız (e-devlette taşıma yapılamayacağını söylediğine göre kullanmışsınız) promosyon iptal talebinde bulunun, müşteri temsilcisi kullandığınız promosyon günü kadar size ücret çıkaracak onu ödeyin ve bir kaç saate maaş taşımanız açılacak. Maaşı taşımak istediğiniz bankaya giderek veya mobil uygulama üstünden maaş taşımanızı gerçekleştirin.

Bazı bankalar kademeli promosyon veriyor. Asıl promosyon 6000 tl, yanında gelen eklerle 7500tl oluyor. E-devlet üstünden taşıma yaparsanız ek promosyonu alamazsınız. Bundan dolayı ya şubeden yada mobil uygulamadan taşıma yapın.

krtkartal
1

mobil görünümden çık