merhaba,
projeksiyonda wi-fi ile netflix vs.izlemek için mi box kullanıyoruz, fakat tv yayını izleme seçeneği yok, tv yayınlarını da izlemek için ne yapılması ya da hangi cihazın eklenmesi gerekiyor, bilgisi olanlardan yardım rica ederim. (bilgisayardan aktarma seçeneğini kullanamıyoruz maalesef)



 

turkcell hattınız varsa mi box'a turkcell tv+ uygulamasını kurun. bildiğim kadarıyla turkcell hattınızla 10 gb'a kadar temel kanalları izleyebiliyorsunuz.

kibritsuyu

turkcell tv+ turkcell hatti olmadan da alinabilir, ayda 25tl. ben yurtdisinda kullaniyorum, memnunum. ama vpn gerektirmeye basladi son zamanda, o hos olmadi. tabi turkiye'de gerekmez.

bir alternatif de blutv ama tv+ daha kullanisli bence.

lemmiwinks

play.google.com

mi box cihaza bu uygulamayı kullanarak internet üzerinden izleyebilirsiniz.

eğer çanak antenden gelen kabloyu cihaza takıp izlemek istiyorsanız bir uydu alıcısı almanız gerekir. yok hem uydudan hem internetten takılayım derseniz aşağıdaki cihaz gibi hem android hem de uydu kablosu girişi olan bir cihaz almanız gerekiyor.

www.merterelektronik.com

bravoteam

blutv (veya hepsiburada premium) üyeliğiniz varsa blutv ile de tv izleyebilirsiniz.

inheritance

@lemmiwinks: turkcell tv+ turkcell hattı olmadan da alınabilir, ama dediğiniz gibi ayda 25 lira.

oysa turkcell bazı paketlerde 5-10 gb turkcell tv+ kullanma hakkı veriyor, beleş, paket dahilinde (örnek: www.turkcell.com.tr). bütün paketlerde olmayabilir ama bakarsınız, paketinizde böyle bir şey varsa paketiniz dahilinde kullanırsınız. ssport, sinema kanalları falan yok ama kanal d'yi, show tv'yi izlersiniz.

kibritsuyu
1

mobil görünümden çık