jabra kullanan arkadaşlar memnun mu? elinizdeki model hangisi? veya kullanıp önerdiğiniz aşırı pahalı olmayan kulaklık önerileriniz var mıdır?




 

jabra halo smart, bir yıl içinde aynı sorundan (tek tarafta temassızlık) iki kez garantiye gönderdim. ilkinde aynı model ile değiştirdiler. ikincisinde jabra elite 25e gönderdiler.

2018 gibi başka bir duyuruya bu cevabı yazmıştım. daha sonra elite 25e de ense kısmından kırıldı (çoğunlukla kullanıcı hatası) ama 2-3 sene oldu hala çalışıyor. artık sadece iç mekanda kullanılıyor.

nasıl bir kulaklık istediğinizi (kulak içi / enseden askılı / kafa üstü) ve ne amaçla kullanıcağınızı (konuşma / müzik vs.) yazarsanız daha iyi öneriler alırsınız.

inheritance

elite 75 t ve elite 85 t kullandım. iki ürün de garantiden iade ettim. elite 7 pro kullanıyorum gayet memnunum.

obscure

taotronics soundliberty 53 pro kullanıyorum. Çok memnunum ses kalitesi, dokunmatiği çok güzel. Mikrofonuda iyi, dış ses fazla geçirmiyor konuşmasıda rahat. En sevdiğim özelliği şarjı, kesintisiz müzik dinleyerek bir günü rahatça çıkarıyor. Hızlı şarj oluyor ve kullanılmadığı zaman şarjı kendi kendine bitmiyor (başka bir kulaklığımda öyleydi)

cometome

bose soundsport . çok memnunum.

bir ileti paylastim
1

mobil görünümden çık