merhabalar, ben yakın zamanda boyun ağrısı çektiğim için boyun ağrısı çekiyordum. minimal bir fıtık başlangıcı olduğum söylendi. bunun üzerine çalışma kurulumumu yeniden düzenleme kararı aldım.

çalışma sandalyesiyle işe başlamak istedim. bir çalışma sandalyesi alırken nelere dikkat etmeliyim veya sizin doğrudan bir sandalye öneriniz var mı? bütçem max 2500-3000 diyebilirim. önerilerinize çok açığım.


 

Sandalye de önemli ama çalışma ortamını da önemli. Örneğin laptop ile çalışıyorsanız laptop ekranına bakmak için boynunuzu eğiyor musunuz? Harici monitör veya laptop standı kullanabilirsiniz.

inheritance

stand siparişi verdim bi tane dün. sandalyemi de düzgün bir şey almak istiyorum da bu konuyu kimse güzelce çözememiş ya çok para vermiş ya 1-2 özellikten feragat etmiş anladığım kadarıyla.

Ranchoddas

ben kullanmıyorum ama bu tür sandalye önerilerinde adore'nin bir modeli veya ikea markus öneriliyor genelde. duyuruda aratırsanız bulursunuz.

inheritance

ikea markus veya ikinci elini iyi bir fiyata yakalayabilirseniz nurus ya da herman miller

elvan abeyiylegezse

önce markus aldım. sonra vazgeçip ikinci el nurus me too aldım. 3-4 arası bi paraya. öneririm. markus'u da sevmiştim ama bu markus'tan daha iyi.

Ranchoddas
1

mobil görünümden çık