Selamlar soru başlıkta :) En iyi, en kalitelisi hangisidir sizce, nerede satılır?




 

En kaliteli mi bilmiyorum da bolez diye bir marka var. Yavaş büyür ve bitkisel yemle beslenir ifadeleri var poşetinde. Egede Migros ve bimlerde görmüştüm.

fikox

Instagramda lordorganik diye bakar mısınız.

faredenkorkankedi

Markalara takılmayın yumurtada çok hileler donuyor ambalaj farklı içerik farklı oluyor genelde sizin gezen tavuk, organik vs. Diye aldiklarinizin çoğu kümes tavuğu yumurtası ve organik beslenmiyorlar o yüzden hangisini beğenirseniz onu alın.

beemaker

Genelde seçenekler içinde en pahalısı olduğu için Flotty markanın en kalitelisi olduğunu sanıyorum. Ama her alışverişimde bulamıyorum.

michael_knight

Köyden vs kendiniz almadığınız sürece hepsi aynı. Peder kendi tavuk yetiştirme işine girdi bağ evinde kendine gçyetexrk kadar ve gerçek gezen tavuk yumurtasının hiç birinin herhangi bir markette organik, gezen tavuk yumurtası diye satılanlar ile alakası yok uzaktan yakından.

ihanet kac kisilik

köyden alınmadığı sürece aynı hepsi. organik yerlere bile güvenmemeyi öğrendiğinizde olacak. gerçek yumurtayı bulunda tadı, kokusu, rengi değişiyor zaten fark edilir şekilde. çözümü de yazayım: anadolu'ya sipariş vermeden son bulmayan arayış.

baldan kaymak
1

mobil görünümden çık