sizce çok saçma değil mi. adamlar telefonumuzu sağdan soldan bulup rahatlıkla sms atabiliyorlar. biz cvp yazdığımızda iletilmiyor. bize sadece sms istemiyorum formunu doldurma hakkı tanıyor devlet. oysaki arayıp, mesaj atıp hesap sormak istiyorum. bu sms den çıkar muhabbeti sanki hala bu aşağılıkları korumaya yönelik. halbuki bir kural koysa devlet, reklam, bilgilendirme gönderdiğiniz numara erişilebilir olmalı şeklinde harika olurdu. ne dersiniz çok mu abartıyorum. ama sabahtan beri sms geliyor napiyim.




 

Ben şikayet ediyorum: tiss.gtb.gov.tr

Birkaç tanesine para cezası uygulandı.
i.imgur.com

İstanbul'dakiler sallamıyor ama. İzmir ve Antalya'ya gidenler sonuçlandırılmış.

himmet dayi

Şikayet tamam hoş da yurtdışı numaralarını ne yapicaz mersis no yok

olaylar olaylar

ben de yıllardır her gelen arama/sms/epostayi itina ile şikayet ediyorum, tacizler hissedilir derecede azaldı, şikayetlerin hatırı sayılır kısmına ceza uygulandı.

yurtdışı kaynaklı olanlara bir şey yapılamıyor bloklamaktan başka.

orient blue

Numarayı engelliyorum. Numara değil de direkt şirket adı gibi bir şeyse bildirimleri sessize alıyorum. Sen arayıp sövünce bu adamlar imana gelip SMS atmayı bırakmazlar O yüzden çok abartıyorsun. Takılma hocam.

Ek olarak şunu da belirteyim; ilçe belediyelerinden falan SMS geliyordu bir ara. Beyoğlu'ndan geliyor mesela. İptal etme yok. Beyoğlu belediyesinin twitter hesabına özel mesaj atıyorum. Şu numarayı listenizden çıkarın lütfen ben orada ikamet etmiyorum diye. 2 farklı belediyeden SMS almayı da bu şekilde durdurdum.

himmet dayi
1

mobil görünümden çık