bir süredir ensemden başlayan ve başımın yukarısına doğru yayılan bir karıncalanma hissi yaşıyorum. (daha çok serin havada sırtta hissedilen ürperme gibi diyebiliriz) buna birkaç gündür ani seslere karşı duyarlılık da eklendi. ani ve beklenmedik bir ses kulaklarımdan yayılan ufak bir karıncalanma hissi yaratıyor. (2 gün önce alkol aldığım bir akşam 2-3 biradan sonra semptomların ortadan kalkması bu durumun psikolojik olabileceğini de düşündürdü.)

ayrıca ensemin hemen altındaki omurlarda bir süredir hareketsizlik bazlı olduğunu düşündüğüm gerginlik ve eklem ağrısı var o yüzden kireçlenme ya da sinir sıkışması olabileceğini düşündüm. bu karıncalanma ve akşamları ortaya çıkan sersemlik hissi dışında başka bir ağrı, uyuşma yorgunluk vb bir şey yaşamıyorum. bir doktora görünmeden önce benzer şeyler yaşamış olanlarınız varsa ne gibi bir teşhis konuldu merak ediyorum.


 

ofisten arkadaşım benzer semptomlara sahipti. seslere karşı duyarlılığı olmadı ama bir gün aniden kilitlendi çocuk. kafasını çeviremiyordu tahta gibi kalıverdi. boyun fıtığı dediler.

nolmus yani

boyun fıtığı, düzleşmesi gibi bir sorunun var muhtemelen. iyice ilerlemeden önlemleri al.

adivar

boyun fıtığı belirtileri. doktora gidin daha başlangıçtır muhtemelen birkaç egzersiz vs verir.

hobarey

Ben bu şikayetlerle gittiğimde epilepsinin şimdi tam adını hatırlamadığım bir türü tespit edilmişti.

encokbenisevinnolur
1

mobil görünümden çık