[q]
(3) 

ptt kargo sorunları

orpheus #1536091
ptt kargo ile gelen bir kolim var. 8 gün oldu teslim edemediler, kaç gündür dağıtım merkezinde diyordu ama dağıtıma çıkarıldı bilgisi gelmedi. bu gün dağıtımda yazıyordu ama gelen giden olmadı, evde olmadığım 2 saat içinde uğradılarsa bilemiyorum kağıt falan da yok.

şimdi bu kargoya ulaşmak için acıbadem müdürlüğe mi gitmeliyim, yoksa mahalledeki lokal postaneye mi bırakmışlardır. bir ihtimal de dağıtıma çıkardık deyip yetişmediyse teslim edilemedi diye işaretlemiş olabilirler. telefonla ulaşmak tabi ki mümkün değil.


 

Adresinizin bulunduğu lokasyona ait kargoların depolaması farklı bir şubede olabiliyor. Benim de benzer bir durumum olmuştu, kargomu kendi semtimdeki ptt'den teslim alırım sanmıştım ama bir alt mahalledeki daha büyük bir şubeye gitmem gerektiği söylenmişti.
Kargo takip kısmında da şube yazmıyordu sanırım. Gitmeden öğrenemezsiniz bu durumda, lokal postane ile şansınızı deneyin önce.

onune3012

Geçen akşam saat 9 da kargomu teslim ettiler, çalışma saatleri bir garip.

rockinside

yav bende de aynisi oldu, 12/09 satici verdi 13/09 arnavutkoy kim'de ve hala hareket yok. musteri hizmetlerini aradim kargo destek bolumune yonlendirdi, onlar da bana kim'in telefonunu verdi. aradim mesguldu sonra bi daha aramadim sinirim ziplamasin diye. garip bir yogunluk var su ara galiba.

bay b
1

mobil görünümden çık