Siz bu şekilde yorum yapıyor musunuz?

Evet hem de çok. Başımdan geçeni anlatıyorum. Kamu kurumları da buna dahil. Başıma bir iş gelmedi şimdiye kadar, gelirse editlerim.


Ölçüyü kaçırmamanızı, hatta yorum yapmadan önce 'Ticari itibarı zedeleme suçu' konusunu bir araştırmanızı öneririm.


içinde küfür, hakaret, yanlış bilgilendirme vs. olmayacaksa en fazla avukatları arar, yorumu sildirirler. daha da bir şey yapamazlar.


Ben olsam bu konuda buradan aldığım tavsiyelerle ya da bilgilerle hareket etmezdim.
Kimliğini açık etmesen bile başka türlü seni bulabilirler.


genelde yorum yapmiyorum. birisi ismimi google'larsa o sonuc ciksin istemem. farkli isimle yapilabilir belki.
"Başıma iş gelir mi" - bence turkiye'de her sey mumkun.


@Mirket Bey/Hanım, ticari itibar suçu kapsamında olsaydı bence glassdoor, indeed gibi siteler olmazdı. Her yerde pozitif yorumlar yazardı.
Taciz etti vs demek iftira olabilir ama burada bahsedilen, atıyorum: ''Mülakata gittim, şöyle şöyle oldu'' avukat değilim ama bence insanlar görüşleri biraz da yazabilsin.
