Eşimin diş eti çekilme sorunu var, şuan dişleri hafif sallanıyor. Operasyon gerekeceğini düşünüyoruz, tanıdığınız, tecrübe ettiğiniz bir diş hekimi var mıdır?
Bir de ne kadar sürede yaptırabiliyoruz? Tekrar tekrar gitmek gerekiyor mu gibi sorularımız var.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

 

Hitit Dental car. Cerrah Çağrı Özçelebi işinde iyidir.

duma duma dum

Osman Varol, uzmanlığı diş eti üzerine zaten.

marla is in my head

Diş eti tedavisi uzun sürebilir seans seans haftada bir gitmeniz gerekebilir. İyileşme süreçleri vardır, örneğin alt çene sağ taraf yapılır 1 hafta beklenir sonra alt çene sol tarafa geçilir. Önce diş taşı temizliği, enfeksiyon varsa küretaj sonra duruma bağlı olarak flep serbest diş eti grefti gibi çekilmeyw yönelik işlemler yapılabilir, bu tedaviler yapılırken ekstra işlemler ücretlee cıkabilir. Mesela taş temizlenince altından cıkan çürük vs gibi. 8 senedir diş hastanesinde çalışıyordum. İstanbul olsa cok iyi hocalar tanıyorum ama artık Ankara'dayım. Tavsiye yapamayacağım

Semi

Çok çok önemlidir ayrıca, sallanan dişler zamanla düşebilir ve yerini doldurması epey zahmetli ve pahalı. Kendinizi haftada bir en kötü 2 haftada bir gidecek şekilde ayarlayın. Ayrıca tedavi bittikten sonra mutlaka 6 ayda bir kontrrol ve diş taşı temizliğini ihmal etmeyin. Diş etini ihmal etmek kemik kaybına sebep oluyor. Sevgiler.

Semi
1

mobil görünümden çık